CHUŤOVKY TÝDNE

Každý týden od čtvrtka do soboty u nás ochutnáte jiné produkty z vlastních výrob a dalšího sortimentu.

Párty večka 250g

Ochutnejte 23. 1. - 25. 1.

Pečeme několikrát denně


Chceme, abyste si pečivo čerstvě vytažené z pece mohli koupit nejen ráno, ale třeba i cestou z práce. Proto pro vás pečeme hned několikrát v průběhu dne.

Výroba chleba v Pekárně Globus

KVALITA A POCTIVOST V PEKÁRNĚ GLOBUS

  1. Žitný kvas si vyrábíme sami z vody, žitné mouky a necháváme ho zrát 9 hodin.

  2. Suroviny odebíráme pouze od osvědčených tuzemských dodavatelů.

  3. Používáme vlastní receptury, podle kterých důkladně a přesně pracujeme se surovinami, a chléb je stejné kvality v každé z našich pekáren.

  4. Ctíme tradiční postupy a chléb vykulujeme ručně.

  5. Vlastní pekárny máme v zázemí každého hypermarketu a všechny naše výrobky jdou

    z pekárny rovnou do prodejních regálů.

Tlačenka světlá

Ochutnejte 23. 1. - 25. 1.

Vyrábíme v místě prodeje


Celý proces výroby máme pod kontrolou. Vše se odehrává jen pár metrů od prodejního pultu.

Zpracování masa a masných výrobků v Řeznictví Globus

KVALITA A POCTIVOST V ŘEZNICTVÍ GLOBUS

  1. Maso - hovězí čtvrtě a vepřové půlky - odebíráme jen od ověřených dodavatelů a pouze v množství, které zpracujeme a prodáme každý den.

  2. Zpracováváme v místě prodeje: maso a masné výrobky od nás nikam necestují , vše řezníci v Globusu zpracovávají v zázemí hypermarketů.

  3. Používáme vlastní receptury, které dodržujeme a pečlivě hlídáme. Tak zaručujeme kvalitu našich výrobků v každém místě prodeje. 

  4. Ctíme tradiční postupy a každý výrobek zpracováváme ručně.

  5. Maso a masné výrobky to mají jen 5 metrů z výroby do prodejních pultů.

Zjistěte o nás více

Historie Globusu

V roce 1828 si v sárském městečku St. Wendel otevřel pan Franz Bruch malý obchod s potravinami.

Zjistit víc o historii Globusu

Naše hodnoty

Záleží nám na poctivých řemeslných postupech a férových podmínkách pro zaměstnance i dodavatele.

Poznat naše hodnoty