:format(jpeg))
CHUŤOVKY TÝDNE
)
Tapiokový puding
Ochutnejte 23. 10. - 25.10.
Poznejte chutě světa v Globusu!
Přijďte na ochutnávku tapiokového pudinku – exotického dezertu z kokosového mléka, jahod a tapiokových perel. Probíhá právě teď v rámci akce Mezinárodní kuchyně! 🥥🍓
:format(jpeg))
Doporučujeme z Restaurace Globus
Výroba chleba v Pekárně Globus
KVALITA A POCTIVOST V PEKÁRNĚ GLOBUS
Žitný kvas si vyrábíme sami z vody, žitné mouky a necháváme ho zrát 9 hodin.
Suroviny odebíráme pouze od osvědčených tuzemských dodavatelů.
Používáme vlastní receptury, podle kterých důkladně a přesně pracujeme se surovinami, a chléb je stejné kvality v každé z našich pekáren.
Ctíme tradiční postupy a chléb vykulujeme ručně.
Vlastní pekárny máme v zázemí každého hypermarketu a všechny naše výrobky jdou
z pekárny rovnou do prodejních regálů.
:format(jpeg))
Doporučujeme z Řeznictví Globus
Zpracování masa a masných výrobků v Řeznictví Globus
KVALITA A POCTIVOST V ŘEZNICTVÍ GLOBUS
Maso - hovězí čtvrtě a vepřové půlky - odebíráme jen od ověřených dodavatelů a pouze v množství, které zpracujeme a prodáme každý den.
Zpracováváme v místě prodeje: maso a masné výrobky od nás nikam necestují , vše řezníci v Globusu zpracovávají v zázemí hypermarketů.
Používáme vlastní receptury, které dodržujeme a pečlivě hlídáme. Tak zaručujeme kvalitu našich výrobků v každém místě prodeje.
Ctíme tradiční postupy a každý výrobek zpracováváme ručně.
Maso a masné výrobky to mají jen 5 metrů z výroby do prodejních pultů.
:format(jpeg))
Řemeslný přístup
Více o přístupu ke zpracování masa a masných výrobků
Zjistěte o nás více
Historie Globusu
V roce 1828 si v sárském městečku St. Wendel otevřel pan Franz Bruch malý obchod s potravinami.
Naše hodnoty
Záleží nám na poctivých řemeslných postupech a férových podmínkách pro zaměstnance i dodavatele.
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(png))
:format(png))