:format(jpeg))
Řemeslný přístup
Více o přístupu ke zpracování masa a masných výrobků
Naše sekaná z Řeznictví Globus je připravovaná výhradně z čerstvého chlazeného masa a dochucená podle vlastní receptury. Je šťavnatá, voňavá a právem patří k největší pýše naší řeznické výroby. Skvěle chutná teplá s bramborem i studená jen tak s chlebem.
Maso - hovězí čtvrtě a vepřové půlky - odebíráme jen od ověřených dodavatelů a pouze v množství, které zpracujeme a prodáme každý den.
Zpracováváme v místě prodeje: maso a masné výrobky od nás nikam necestují , vše řezníci v Globusu zpracovávají v zázemí hypermarketů.
Používáme vlastní receptury, které dodržujeme a pečlivě hlídáme. Tak zaručujeme kvalitu našich výrobků v každém místě prodeje.
Ctíme tradiční postupy a každý výrobek zpracováváme ručně.
Maso a masné výrobky to mají jen 5 metrů z výroby do prodejních pultů.
Více o přístupu ke zpracování masa a masných výrobků
Podmáslový chléb z naší Pekárny je upečený z tradičního žitného kvasu a dochucený podmáslím, které mu dodává jemné aroma i vláčnost. Skvěle chutná s máslem, škvarky nebo klasickou pomazánkou.
Žitný kvas si vyrábíme sami z vody, žitné mouky a necháváme ho zrát 9 hodin.
Suroviny odebíráme pouze od osvědčených tuzemských dodavatelů.
Používáme vlastní receptury, podle kterých důkladně a přesně pracujeme se surovinami, a chléb je stejné kvality v každé z našich pekáren.
Ctíme tradiční postupy a chléb vykulujeme ručně.
Vlastní pekárny máme v zázemí každého hypermarketu a všechny naše výrobky jdou
z pekárny rovnou do prodejních regálů.
V roce 1828 si v sárském městečku St. Wendel otevřel pan Franz Bruch malý obchod s potravinami.
Záleží nám na poctivých řemeslných postupech a férových podmínkách pro zaměstnance i dodavatele.