CHUŤOVKY TÝDNE
)
Česneková pomazánka Globus
Ochutnejte 18. 12. - 20. 12.
Čerstvá jídla z nabídky Restaurace Globus
Naše česneková pomazánka má přesně tu správnou sílu – poctivě připravená z česneku, majonézy a jemného koření. Skvěle se hodí na čerstvé pečivo i jako dip k masu.
:format(jpeg))
Doporučujeme z Restaurace Globus
Čerstvá jídla v Restauraci Globus
KVALITA A POCTIVOST V RESTAURACI GLOBUS
V Restauraci Globus vaříme s láskou a chutí každý den.
Nabízíme pestrý výběr jídel v samoobslužném baru i lahodné polévky připravované z čerstvých surovin od osvědčených dodavatelů.
Vaříme podle vlastních receptur a tradičních postupů, díky nimž jsou naše jídla chutná a kvalitní ve všech restauracích Globus.
Naše jídla vznikají podle postupů, které máme léty ověřené — důkladně a s respektem ke každé surovině.
Součástí nabídky je vždy také jedno bezlepkové a jedno vegetariánské jídlo.
Kokosky
Ochutnejte 18. 12. - 20. 12.
Přes 750 vlastních pekařů
Kokosky jsou tradiční cukroví, které milují všechny generace. Kokosky Globus obsahují 39 % strouhaného kokosu a vyrábíme je ručně ve všech našich Pekárnách Globus.
:format(jpeg))
Doporučujeme z Pekárny Globus
Výroba chleba v Pekárně Globus
KVALITA A POCTIVOST V PEKÁRNĚ GLOBUS
Žitný kvas si vyrábíme sami z vody, žitné mouky a necháváme ho zrát 9 hodin.
Suroviny odebíráme pouze od osvědčených tuzemských dodavatelů.
Používáme vlastní receptury, podle kterých důkladně a přesně pracujeme se surovinami, a chléb je stejné kvality v každé z našich pekáren.
Ctíme tradiční postupy a chléb vykulujeme ručně.
Vlastní pekárny máme v zázemí každého hypermarketu a všechny naše výrobky jdou
z pekárny rovnou do prodejních regálů.
:format(jpeg))
Ctíme tradice
Gothajský salám Globus
Ochutnejte 18. 12. - 20. 12.
Vyrábíme v místě prodeje
Celý proces máme pod kontrolou, od výběru surovin až po finální balení. Vše se odehrává jen pár metrů od vašeho oblíbeného pultu, aby vám naše výrobky přinesly tu nejlepší možnou kvalitu a čerstvost.
:format(jpeg))
Doporučujeme z Řeznictví Globus
Zpracování masa a masných výrobků v Řeznictví Globus
KVALITA A POCTIVOST V ŘEZNICTVÍ GLOBUS
Maso - hovězí čtvrtě a vepřové půlky - odebíráme jen od ověřených dodavatelů a pouze v množství, které zpracujeme a prodáme každý den.
Zpracováváme v místě prodeje: maso a masné výrobky od nás nikam necestují , vše řezníci v Globusu zpracovávají v zázemí hypermarketů.
Používáme vlastní receptury, které dodržujeme a pečlivě hlídáme. Tak zaručujeme kvalitu našich výrobků v každém místě prodeje.
Ctíme tradiční postupy a každý výrobek zpracováváme ručně.
Maso a masné výrobky to mají jen 5 metrů z výroby do prodejních pultů.
:format(jpeg))
Řemeslný přístup
Více o přístupu ke zpracování masa a masných výrobků
Zjistěte o nás více
Historie Globusu
V roce 1828 si v sárském městečku St. Wendel otevřel pan Franz Bruch malý obchod s potravinami.
Naše hodnoty
Záleží nám na poctivých řemeslných postupech a férových podmínkách pro zaměstnance i dodavatele.
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(png))
:format(png))