:format(jpeg))
CHUŤOVKY TÝDNE
)
Královský bochník
Ochutnejte 18. 9. - 20. 9.
V Pekárně Globus najdete čerstvé pečivo po celý den
Velký řemeslný bochník, který před pečením ručně karbujeme, abychom mu dodali mimořádný vzhled. Obsahuje tradiční žitný kvas. Žitná mouka je ceněná pro svůj vyšší obsah vlákniny, vitamínů a minerálních látek, jako vápník, hořčík, železo, fosfor a fluor.
:format(jpeg))
Doporučujeme z Pekárny Globus
Výroba chleba v Pekárně Globus
KVALITA A POCTIVOST V PEKÁRNĚ GLOBUS
Žitný kvas si vyrábíme sami z vody, žitné mouky a necháváme ho zrát 9 hodin.
Suroviny odebíráme pouze od osvědčených tuzemských dodavatelů.
Používáme vlastní receptury, podle kterých důkladně a přesně pracujeme se surovinami, a chléb je stejné kvality v každé z našich pekáren.
Ctíme tradiční postupy a chléb vykulujeme ručně.
Vlastní pekárny máme v zázemí každého hypermarketu a všechny naše výrobky jdou
z pekárny rovnou do prodejních regálů.
:format(jpeg))
Doporučujeme z Restaurace Globus
Zpracování masa a masných výrobků v Řeznictví Globus
KVALITA A POCTIVOST V ŘEZNICTVÍ GLOBUS
Maso - hovězí čtvrtě a vepřové půlky - odebíráme jen od ověřených dodavatelů a pouze v množství, které zpracujeme a prodáme každý den.
Zpracováváme v místě prodeje: maso a masné výrobky od nás nikam necestují , vše řezníci v Globusu zpracovávají v zázemí hypermarketů.
Používáme vlastní receptury, které dodržujeme a pečlivě hlídáme. Tak zaručujeme kvalitu našich výrobků v každém místě prodeje.
Ctíme tradiční postupy a každý výrobek zpracováváme ručně.
Maso a masné výrobky to mají jen 5 metrů z výroby do prodejních pultů.
:format(jpeg))
Řemeslný přístup
Více o přístupu ke zpracování masa a masných výrobků
Zjistěte o nás více
Historie Globusu
V roce 1828 si v sárském městečku St. Wendel otevřel pan Franz Bruch malý obchod s potravinami.
Naše hodnoty
Záleží nám na poctivých řemeslných postupech a férových podmínkách pro zaměstnance i dodavatele.