Používáme cookies
Nezbytné cookies jsou nepostradatelné pro správné fungování našich stránek, a proto je nelze deaktivovat a pro jejich používání není zapotřebí vašeho souhlasu.

Pokud nám udělíte souhlas, budeme používat i cookies pro analýzu provozu a návštěvnosti a cookies pro personalizaci obsahu a reklamy. Spravovat využívání těchto dalších druhů cookies můžete v Nastavení cookies.

Informace o užívání našich stránek také sdílíme s našimi reklamními a analytickými partnery.

Pro více informací klikněte zde.
Souhlasím s používáním všech cookies Chci jen nezbytné cookies Nastavení cookies

Domácí müsli tyčinky (V, GF, LF)

04.02.2022 | 30 min.

1 pekáček 20 x 30 cm

16 ks

30 minut

Ingredience

180 g vypeckovaných datlí
170 g bezlepkových ovesných vloček
120 g bezlepkových cornflaků
50 g arašídového másla
125 g javorového sirupu
35 g kokosového oleje
140 g semínka (slunečnice, len, dýně atd.)
100 g ořechů (pistácie, pekanové ořechy, lískové oříška)
10 g mrazem sušeného ovoce
2 g soli

Postup

  1. Do mixéru s ostrým nožem navážíme datle a sůl a rozmixujeme nahrubo. Poté přidáme javorový sirup, arašídové máslo a tekutý kokosový olej a mixujeme, dokud nezískáme hladkou pastu.

    Nepečené datlové kostky
  2. Tu přendáme do mísy a pomocí rukou do ní zapracujeme všechny zbylé ingredience tak, aby pastou byly všechny obaleny.
    Nepečené datlové kostky
  3. Připravenou hmotu řádně napěchujeme do pekáčku lehce vytřeného olejem a vyloženého papírem na pečení.
    Nepečené datlové kostky
  4. Necháme v lednici asi 30 minut ztuhnout a poté ostrým nožem nakrájíme na řezy. Skladujeme v chladu ve vzduchotěsné dóze.
    Nepečené datlové kostky

Akční letáky a katalogy

Prohlédněte si aktuální akční nabídku.

Prohlédnout akční letáky