Je váš malý školák celiak nebo mu chcete připravit odlehčenou svačinu z rostlinných výrobků? Máme pro vás jednoduchý recept na vydatné obložené pečivo, které zažene hlad až do oběda a je vhodné jak pro bezlepkové, tak i veganské stravování. Pro ještě lepší chuť použijte na přípravu svačiny zeleninu v BIO kvalitě.
Náročnost receptu
Příprava 10 minut
Snadné
Co budete potřebovat
Na jednu porci:
2 krajíce bezlepkového chleba Šumava od Free Days
40 gtofu paštiky PÂTIFU s příchutí Delikates
2 plátky veganské alternativy salámu Viodeli s kuřecí příchutí
2 plátkyveganské alternativy sýru Violife s příchutí goudy
1středně velké BIO rajče
2 listyBIO salátu
Postup
1
Z bezlepkového chlebu Šumava ukrojíme dva středně silné krajíce, které namažeme tofu paštikou.
2
Na jeden namazaný krajíc postupně pokládáme list salátu, plátky veganského salámu a veganského sýru. Rajče si nakrájíme na plátky a položíme je na obložený krajíc. Na závěr přidáme zbývající list salátu a přiklopíme druhým krajícem chleba.
3
Hotové obložené pečivo můžeme ještě rozkrojit na dvě poloviny a vložit do svačinového boxu.
Kam dál
Všechny slevy
Prohlédněte si veškeré zlevněné zboží, které pro Vás hypermarket Globus má k dispozici.