Všechny recepty

5 receptů

Jehněčí kýta s orzem

Dopřejte si na Velikonoce něco výjimečného a připravte si pomalu pečenou jehněčí kýtu s orzem, rajčaty, čerstvým sýrem z lokální farmy a sezónním medvědím česnekem podle receptu Vojtěcha Poštulky. Výsledek vás naprosto nadchne.
Zobrazit článek

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara s pancettou, vaječným žloutkem a pecorinem jsou jedním z nejznámějších jídel na světě, na které vám postačí jen pár ingrediencí. Navíc jsou hotové do půl hodiny, takže se perfektní hodí jako rychlý oběd či večeře.
Zobrazit článek

Pasta al Forno con Mortadella e Pomodori

Baví vás italská kuchyně? Připravte si tyto zapečené těstoviny s mortadelou a rajčaty, které si zamiluje celá rodina.
Zobrazit článek
Talíř zelených těstovin s krémovou houbovou omáčkou, zdobený bylinkami, vedle modrého ubrusu, salátu a citronové vody.

Houbová omáčka s fettuccine

Přinesli jste si z lesa košík plný hub? Připravte si z nich výbornou omáčku, která se skvěle hodí k těstovinám, ale i knedlíku nebo rýži.
Zobrazit článek

Pšeničné nudle s kuřecím masem

Rychlé a jednoduché smažené nudle, které se stanou vaším rodinným oblíbeným pokrmem. Tyhle smažené těstoviny jsou rozhodně lepší než jídlo z fast foodu!
Zobrazit článek
1 z 1