Stupně propečení masa

07.06.2021 | 2 minuty čtení
Připravte dokonalý rare, medium nebo well done steak Stupně propečení masa

Pokud si rádi pochutnáváte na steacích, pojmy jako „rare“, „medium“ nebo „well done“ pro vás pravděpodobně nebudou ničím novým. Jestliže však s jejich přípravou nemáte příliš mnoho zkušeností, poradíme vám, jak cíleného stupně propečení snadno dosáhnout.

Hledáte ideální maso na grilování? Vyzkoušejte vyzrávané hovězí steaky z Řeznictví Globus. Maso na jejich přípravu si sami bouráme a necháváme ho vyzrát ve vakuu tzv. mokrou cestou. Čím déle se steak nechává vyzrát, tím křehčí chuť pak po opečení má. K jejich dochucení vám bude stačit jen pepř a sůl, vybrat si navíc můžete hned z několika druhů.

Kategorie:

Akční letáky a katalogy

Prohlédněte si aktuální akční nabídku.

Prohlédnout akční letáky