Používáme cookies
Nezbytné cookies jsou nepostradatelné pro správné fungování našich stránek, a proto je nelze deaktivovat a pro jejich používání není zapotřebí vašeho souhlasu.

Pokud nám udělíte souhlas, budeme používat i cookies pro analýzu provozu a návštěvnosti a cookies pro personalizaci obsahu a reklamy. Spravovat využívání těchto dalších druhů cookies můžete v Nastavení cookies.

Informace o užívání našich stránek také sdílíme s našimi reklamními a analytickými partnery.

Pro více informací klikněte zde.
Souhlasím s používáním všech cookies Chci jen nezbytné cookies Nastavení cookies

Stupně propečení masa

14.07.2022 | 1 minuty čtení
Připravte dokonalý rare, medium nebo well done steak Stupně propečení masa

Pokud si rádi pochutnáváte na steacích, pojmy jako „rare“, „medium“ nebo „well done“ pro vás pravděpodobně nebudou ničím novým. Jestliže však s jejich přípravou nemáte příliš mnoho zkušeností, poradíme vám, jak cíleného stupně propečení snadno dosáhnout.

Hledáte ideální maso na grilování? Vyzkoušejte vyzrávané hovězí steakyŘeznictví Globus. Maso na jejich přípravu si sami bouráme a necháváme ho vyzrát ve vakuu tzv. mokrou cestou. Čím déle se steak nechává vyzrát, tím křehčí chuť pak po opečení má.

K dochucení našich steaků vám bude stačit jen pepř a sůl, vybrat si můžete hned z několika druhů masa. Pokud nevíte, které je pro vás to pravé, přečtete si náš článek. Přesný postup, jak steaky připravit, najdete na tomto odkazu.

Další inspiraci pro vaši grilovačku naleznete také v naší sekci věnované grilování.

Akční letáky a katalogy

Prohlédněte si aktuální akční nabídku.

Prohlédnout akční letáky