Používáme cookies
Nezbytné cookies jsou nepostradatelné pro správné fungování našich stránek, a proto je nelze deaktivovat a pro jejich používání není zapotřebí vašeho souhlasu.

Pokud nám udělíte souhlas, budeme používat i cookies pro analýzu provozu a návštěvnosti a cookies pro personalizaci obsahu a reklamy. Spravovat využívání těchto dalších druhů cookies můžete v Nastavení cookies.

Informace o užívání našich stránek také sdílíme s našimi reklamními a analytickými partnery.

Pro více informací klikněte zde.
Souhlasím s používáním všech cookies Chci jen nezbytné cookies Nastavení cookies

Hamburger s batáty

23.10.2020 | 30 min.

Ingredience

1 velká batáta
600 g mletého masa Globus nebo 4 hamburgery Globus
20 g ghí másla
1 cibule
1 rajče
ledový salát
domácí majonéza
sůl
pepř

Postup

  1. Maso rozdělíme na 4 díly, osolíme, opepříme a vytvarujeme na placičky (můžeme použít již připravené hamburgery Globus). Dovnitř vmáčkneme kousek másla a ugrilujeme z obou stran.
  2. Stejně ugrilujeme (na asi 1 cm tlusté plátky) nakrájenou batátu. Batátu použijeme místo bulky, natřeme majonézou a poskládáme s rajčetem, cibulí, salátem a masem jako hamburger.

Akční letáky a katalogy

Prohlédněte si aktuální akční nabídku.

Prohlédnout akční letáky