:format(jpeg))
Limonáda z domácího broskvového sirupu
Připravte si domácí limonádu z vlastnoručně vyrobeného broskvového sirupu. Sirup můžete využít také na dochucení dezertů, ledového čaje nebo koktejlů.
Zobrazit článek
:format(jpeg))
)
Osvěžte se domácí citronádou z čerstvě lisované koncentrované šťávy. Perfektní nápoj nejen pro horké letní dny.
Do velkého džbánu nalijeme čerstvě lisovanou citronovou šťávu, přidáme čekankový sirup a dobře promícháme. Přilijeme studenou vodu (perlivou či neperlivou podle chuti) a znovu pečlivě promícháme. Citronádu ochutnáme a pokud je ještě moc kyselá, dosladíme.
Do připravených sklenic vložíme kolečka citronu, kostky ledu a zalijeme citronádou. Na ozdobu můžeme dát ještě pár lístků máty a ihned podáváme.
:format(jpeg))
:format(jpeg))