Všechny recepty

8 receptů

Melounová granita

Osvěžte se vynikající melounovou granitou, která se perfektně hodí pro teplé letní dny. Chystáte večírek? Vyšperkujte granitu vychlazeným proseccem, vodkou nebo bílým rumem. V nealko verzi bude zase skvělým osvěžením i pro vaše děti např. na narozeninovou oslavu nebo grilovačku. Příprava vám zabere čtvrthodinku a 3–4 hodiny mrazení.
Zobrazit článek

Grilovaný meloun s medem a skořicí

Vyzkoušejte meloun netradičně – na grilu! Grilováním získá příjemnou karamelovou chuť, kterou skvěle doplní medovoskořicová marináda. Grilovaným melounem můžete překvapit své blízké během letní grilovačky a zachutná i dětem. Navíc ho připravíte za pár minut.
Zobrazit článek

Čokoládová pěna s rebarborovým kompotem

Vyzkoušejte lahodnou pěnu z bílé čokolády ozdobenou rebarborovým kompotem podle Evy Bartošové alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Kuřecí kari s kokosovým mlékem a cizrna s kaki a mangoldem

Připravte si kuřecí kari v méně kalorické verzi i u vás doma. Tohle fantastické indické jídlo je velmi oblíbené po celém světě.
Zobrazit článek

Mechové muffiny

Znáte mechové muffiny? Překvapte děti nebo návštěvu originálním dezertem, který jako kdyby vykouzlily lesní víly. Recept si pro vás připravila Eva Bartošová alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Banana bread s kousky hořké čokolády

Máte doma několik přezrálých banánů? Upečte si z nich bezlepkový banánový chlebíček, tzv. banana bread. Skvěle se hodí jako zdravá snídaně nebo svačinka dětem do školy.
Zobrazit článek

Roláda z krůtích prsou plněná lesními houbami a meruňkami se slaninou

Zkuste pro své hosty připravit jedinečný gastronomický zážitek a překvapte je netradiční krůtí roládou se slaninou a originální nádivkou s houbami a meruňkami.
Zobrazit článek

Špenátové řezy s jahodami

Upečte si netradiční dezert z baby špenátových listů a jahod podle Petry Burianové. Nejen, že budete překvapeni jeho chutí, ale zaujme vás i po vizuální stránce.
Zobrazit článek
1 z 1