:format(jpeg))
Všechny recepty
68 receptů
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
Zeleninové lečo s pikantní klobásou a sázeným vejcem
Vyzkoušejte zeleninové lečo s pikantní klobásou a sázeným vejcem, které díky celým vajíčkům se zachovalým krémovým žloutkem působí na talíři efektně a chutná skvěle. Recept od Vojty Poštulky vás přesvědčí, že jednoduché jídlo může být zároveň zajímavé a plné chutí.
Zobrazit článek:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
Grilovaný meloun s medem a skořicí
Vyzkoušejte meloun netradičně – na grilu! Grilováním získá příjemnou karamelovou chuť, kterou skvěle doplní medovoskořicová marináda. Grilovaným melounem můžete překvapit své blízké během letní grilovačky a zachutná i dětem. Navíc ho připravíte za pár minut.
Zobrazit článek:format(jpeg))
Bezlepkový pohankový koláč s meruňkami
Hledáte jednoduchý, lehký a přirozeně bezlepkový dezert? Vyzkoušejte vláčný pohankový koláč s tvarohem, meruňkami a plátky mandlí. Skvěle se hodí ke kávě, na letní piknik nebo jako sladká tečka po obědě. Stačí pár základních surovin a za hodinu máte upečeno. Recept připravila Eva Bartošová alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek:format(jpeg))
Losos s chřestem a hráškem na holandské omáčce
Šťavnatý losos s křupavou kůží, jemný chřest, sladký hrášek a lahodná holandská omáčka s citronem – to vše se snoubí v receptu Vojtěcha Poštulky, který přináší dokonalou rovnováhu chutí. Připravte si tento lahodný pokrm a vychutnejte si domácí fine dining!
Zobrazit článek:format(jpeg))
Waldorfský salát
Waldorfský salát poprvé připravil šéfkuchař Oscar Tschirky v hotelu Waldorf-Astoria v New Yorku v roce 1896. Původní receptura obsahovala pouze jablka, celer a majonézu. Dnes bývá doplněn o další ingredience jako jsou vlašské ořechy, hlávkový salát nebo hroznové víno a díky své svěží chuti se připravuje v domácnostech i restauracích po celém světě.
Zobrazit článek:format(jpeg))
:format(jpeg))