Všechny recepty

64 receptů

Losos s chřestem a hráškem na holandské omáčce

Šťavnatý losos s křupavou kůží, jemný chřest, sladký hrášek a lahodná holandská omáčka s citronem – to vše se snoubí v receptu Vojtěcha Poštulky, který přináší dokonalou rovnováhu chutí. Připravte si tento lahodný pokrm a vychutnejte si domácí fine dining!
Zobrazit článek

Waldorfský salát

Waldorfský salát poprvé připravil šéfkuchař Oscar Tschirky v hotelu Waldorf-Astoria v New Yorku v roce 1896. Původní receptura obsahovala pouze jablka, celer a majonézu. Dnes bývá doplněn o další ingredience jako jsou vlašské ořechy, hlávkový salát nebo hroznové víno a díky své svěží chuti se připravuje v domácnostech i restauracích po celém světě.
Zobrazit článek

Králík po myslivecku

Králík po myslivecku nebo také "alla Cacciatora" je klasický italský pokrm, převážně připravovaný z kuřete, který si v tomto receptu od Vojtěcha Poštulky připravíme v jeho oblíbené verzi z králíka. Králíka využijeme úplně celého, rozporcovaného na malé kousky.
Zobrazit článek

Bezlepkové lívance s ricottou

Tyto bezlepkové lívance mají odlehčené těsto i způsob přípravy, smaží se totiž na kokosovém oleji, který se nepřepaluje ani při vyšších teplotách. Využít ho můžete také na palačinky, ale i do ovesných kaší nebo do salátů.
Zobrazit článek

Konjakové těstoviny se zeleninou a tofu

Znáte konjakové těstoviny? Jejich velkou výhodou je, že mají téměř nulovou kalorickou hodnotu a neobsahují lepek, takže se hodí pro redukční i bezlepkovou dietu. Připravit si je můžete třeba v asijském stylu se zeleninou a tofu, jako to udělal Vojtěch Poštulka v tomto receptu.
Zobrazit článek

Halloweenské pusinky

Bu bu bu! Co by to bylo za halloweenskou party bez duchů a dýní? Překvapte své hosty roztomilými strašidelnými pusinkami podle receptu od Evy Bartošové alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Zelný salát s arašídovou omáčkou

Připravte si vitamíny nabitý zelný salát s arašídovou omáčkou, který se výborně hodí jako příloha k masu nebo rychlá, lehká večeře. Podle svých preferencí si ho můžete ještě vylepšit např. kousky opečeného marinovaného tofu nebo kuřete.
Zobrazit článek
1 z 6