Všechny recepty

68 receptů
Osvěžující broskvová limonáda ve sklenici s lístky máty, obklopená celými a rozpůlenými broskvemi na sluncem zalité ploše.

Limonáda z domácího broskvového sirupu

Připravte si domácí limonádu z vlastnoručně vyrobeného broskvového sirupu. Sirup můžete využít také na dochucení dezertů, ledového čaje nebo koktejlů.
Zobrazit článek
Barevné zeleninové lečo s pikantní klobásou a sázeným vejcem v červené pánvi na dřevěném prkénku, doplněné plátky chleba, podle receptu z webu hypermarketu Globus.

Zeleninové lečo s pikantní klobásou a sázeným vejcem

Vyzkoušejte zeleninové lečo s pikantní klobásou a sázeným vejcem, které díky celým vajíčkům se zachovalým krémovým žloutkem působí na talíři efektně a chutná skvěle. Recept od Vojty Poštulky vás přesvědčí, že jednoduché jídlo může být zároveň zajímavé a plné chutí.
Zobrazit článek
Dvě skleněné poháry s meruňkovým sorbetem zdobené lístky máty na modrém talíři, s celými meruňkami a lžičkou vedle na dřevěném stole.

Meruňkový sorbet

Osvěžte se nejen během horkých letních dnů lahodným meruňkovým sorbetem s jemným nádechem vanilky.
Zobrazit článek
Zavařovací sklenice s citronádou z čerstvě lisované citronové šťávy Globus s plátky citronu a lístky máty, obklopená celými citrony, na dřevěném prkénku s pruhovaným brčkem.

Domácí citronáda z čerstvě lisované citronové šťávy

Osvěžte se domácí citronádou z čerstvě lisované koncentrované šťávy. Perfektní nápoj nejen pro horké letní dny.
Zobrazit článek

Grilovaný meloun s medem a skořicí

Vyzkoušejte meloun netradičně – na grilu! Grilováním získá příjemnou karamelovou chuť, kterou skvěle doplní medovoskořicová marináda. Grilovaným melounem můžete překvapit své blízké během letní grilovačky a zachutná i dětem. Navíc ho připravíte za pár minut.
Zobrazit článek

Bezlepkový pohankový koláč s meruňkami

Hledáte jednoduchý, lehký a přirozeně bezlepkový dezert? Vyzkoušejte vláčný pohankový koláč s tvarohem, meruňkami a plátky mandlí. Skvěle se hodí ke kávě, na letní piknik nebo jako sladká tečka po obědě. Stačí pár základních surovin a za hodinu máte upečeno. Recept připravila Eva Bartošová alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Bezový sirup

Udělejte si osvěžující bezový sirup podle Evy Bartošové alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Čokoládová pěna s rebarborovým kompotem

Vyzkoušejte lahodnou pěnu z bílé čokolády ozdobenou rebarborovým kompotem podle Evy Bartošové alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Losos s chřestem a hráškem na holandské omáčce

Šťavnatý losos s křupavou kůží, jemný chřest, sladký hrášek a lahodná holandská omáčka s citronem – to vše se snoubí v receptu Vojtěcha Poštulky, který přináší dokonalou rovnováhu chutí. Připravte si tento lahodný pokrm a vychutnejte si domácí fine dining!
Zobrazit článek

Waldorfský salát

Waldorfský salát poprvé připravil šéfkuchař Oscar Tschirky v hotelu Waldorf-Astoria v New Yorku v roce 1896. Původní receptura obsahovala pouze jablka, celer a majonézu. Dnes bývá doplněn o další ingredience jako jsou vlašské ořechy, hlávkový salát nebo hroznové víno a díky své svěží chuti se připravuje v domácnostech i restauracích po celém světě.
Zobrazit článek

Králík po myslivecku

Králík po myslivecku nebo také "alla Cacciatora" je klasický italský pokrm, převážně připravovaný z kuřete, který si v tomto receptu od Vojtěcha Poštulky připravíme v jeho oblíbené verzi z králíka. Králíka využijeme úplně celého, rozporcovaného na malé kousky.
Zobrazit článek

Kokosové laskonky s arašídovým krémem

Zpestřete si Velikonoce křehkými kokosovými laskonkami s jemným arašídovým krémem podle receptu od Kitchen Affair. Kombinace kokosu, bílé čokolády a arašídového másla potěší každý mlsný jazýček.
Zobrazit článek
1 z 6