Všechny recepty

6 receptů

Smažený filet z kapra v bylinkové strouhance s bramborovým salátem

Připravte si na Štědrý den modernější verzi tradičního kapra s bramborovým salátem podle Vojtěcha Poštulky.
Zobrazit článek

Tradiční rybí polévka z kapra

Tradiční rybí polévka z kapra, která perfektně doplní vaši štědrovečerní hostinu.
Zobrazit článek

Vepřová uzená pečeně s křenovou omáčkou a pečeným žemlovým knedlíkem

Hledáte tip na slavnostní oběd? Co takhle své blízké překvapit lahodnou křenovou omáčkou z uzeného vývaru, kterou můžete podávat po vzoru Vojtěcha Poštulky s vepřovou uzenou pečení, pečeným žemlovým knedlíkem a zastřenými vejci.
Zobrazit článek

Banánová bábovka s čokoládou

Tradiční český moučník v novém kabátku – tak bychom mohli označit tuto banánovou bábovku s čokoládou od Kitchen Affair, která zachutná dětem i dospělým. Podávat ji můžete třeba s hrnkem horké čokolády nebo kakaa.
Zobrazit článek

Znojemská hovězí pečeně z  loupané plece s  pikantními okurkami

Vychutnejte si výtečnou znojemskou hovězí pečeni podle receptu od Vojtěcha Poštulky. Podávat ji můžete s knedlíky nebo rýží.
Zobrazit článek

Koprovka s vajíčkem a pečeným bramborem

Neomezujte se při vaření jen na interiér. S tímto receptem od Petra Židka zvládnete připravit koprovku s vejci i pečenými brambory ve venkovní kuchyni, kempu i uprostřed divočiny.
Zobrazit článek
1 z 1