Králík po myslivecku nebo také "alla Cacciatora" je klasický italský pokrm, převážně připravovaný z kuřete, který si v tomto receptu od Vojtěcha Poštulky připravíme v jeho oblíbené verzi z králíka. Králíka využijeme úplně celého, rozporcovaného na malé kousky.
Jehněčí biryani se šafránovou rýží basmati, granátovým jablkem a koriandrem
Chcete zkusit na Velikonoce něco netradičního? Připravte si indické jehněčí biryani se šafránovou rýží basmati, granátovým jablkem a koriandrem podle Vojtěcha Poštulky.
Vyzkoušejte vynikající jehněčí kýtu na víně s pečenou zeleninou podle Romany z blogu Na skok v kuchyni. Výborně se hodí např. jako sváteční jídlo na Velikonoce.
Pečená jehněčí kýta s bramborovou kaší s hráškem, petrželí a mátou
Komu se nelení, tomu se zelení... i na talíři! Vyzkoušejte recept na pomalu pečenou jehněčí kýtu od Petra Židka, které bude zdatně sekundovat bramborová kaše s hráškem, petrželí a mátou.