Všechny recepty

6 receptů

Králík po myslivecku

Králík po myslivecku nebo také "alla Cacciatora" je klasický italský pokrm, převážně připravovaný z kuřete, který si v tomto receptu od Vojtěcha Poštulky připravíme v jeho oblíbené verzi z králíka. Králíka využijeme úplně celého, rozporcovaného na malé kousky.
Zobrazit článek

Jehněčí biryani se šafránovou rýží basmati, granátovým jablkem a koriandrem

Chcete zkusit na Velikonoce něco netradičního? Připravte si indické jehněčí biryani se šafránovou rýží basmati, granátovým jablkem a koriandrem podle Vojtěcha Poštulky.
Zobrazit článek

Jehněčí kýta na víně s pečenou zeleninou

Vyzkoušejte vynikající jehněčí kýtu na víně s pečenou zeleninou podle Romany z blogu Na skok v kuchyni. Výborně se hodí např. jako sváteční jídlo na Velikonoce.
Zobrazit článek

Králík na víně s karlovarským knedlíkem

Tenhle velikonoční recept vám neuteče. Pochutnejte si na pomalu pečeném králíkovi na víně s karlovarským knedlíkem s kopřivami od Na skok v kuchyni.
Zobrazit článek

Králík na divoko, topinambur a růžičková kapusta

Vyzkoušejte králíka na divoko s exotickými topinambury podle receptu Petra Židka.
Zobrazit článek

Pečená jehněčí kýta s bramborovou kaší s hráškem, petrželí a mátou

Komu se nelení, tomu se zelení... i na talíři! Vyzkoušejte recept na pomalu pečenou jehněčí kýtu od Petra Židka, které bude zdatně sekundovat bramborová kaše s hráškem, petrželí a mátou.
Zobrazit článek
1 z 1