:format(jpeg))
Všechny recepty
53 receptů
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
Bezlepkový pohankový koláč s meruňkami
Hledáte jednoduchý, lehký a přirozeně bezlepkový dezert? Vyzkoušejte vláčný pohankový koláč s tvarohem, meruňkami a plátky mandlí. Skvěle se hodí ke kávě, na letní piknik nebo jako sladká tečka po obědě. Stačí pár základních surovin a za hodinu máte upečeno. Recept připravila Eva Bartošová alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek:format(jpeg))
Scones s jahodami
Voňavé, jemně sladké a plné jahod – takové jsou scones (bochánky) podle receptu, který pro nás připravila Eva z Kitchen Affair. Skvěle se hodí k odpolední kávě nebo čaji, ale potěší i jako sladká snídaně či svačina. Díky jednoduchému postupu je zvládne připravit i ten, kdo s pečením teprve začíná.
Zobrazit článek:format(jpeg))
Waldorfský salát
Waldorfský salát poprvé připravil šéfkuchař Oscar Tschirky v hotelu Waldorf-Astoria v New Yorku v roce 1896. Původní receptura obsahovala pouze jablka, celer a majonézu. Dnes bývá doplněn o další ingredience jako jsou vlašské ořechy, hlávkový salát nebo hroznové víno a díky své svěží chuti se připravuje v domácnostech i restauracích po celém světě.
Zobrazit článek:format(jpeg))
:format(jpeg))