Objednávka výrobků z Dezerty a dorty Globus

Informace o produktech se vztahují k pobočce Praha-Čakovice.
66 receptů
Dóza plná makových lineckých, sítko, moučkový cukr a větvičky jehličí na dřevěném stole, podle receptu na veganské linecké cukroví od Evy z Kitchen Affair z webu hypermarketu Globus.

Veganské linecké cukroví s mákem

Vyzkoušejte veganské makové linecké cukroví od Evy z Kitchen Affair. Křehké těsto s mletým mákem se výborně kombinuje s malinovým džemem nebo osvěžujícím vegan lemon curdem a skvěle se hodí na sváteční stůl i ke každodennímu mlsání.
Zobrazit článek
Jablečné řezy na talíři s čerstvými jablky a listy, položené na mramorovém povrchu, kolem rozházené drobky, podle receptu Kitchen Affair na Jablečné řezy z webu hypermarketu Globus.

Jablečné ovesné řezy s karamelem

Objevte lahodnou kombinaci křupavé ovesné drobenky, šťavnatých jablek a jemného karamelu. Jablečné ovesné řezy od Evy Bartošové alias Kitchen Affair se dokonale hodí jako zákusek k odpolední kávě, víkendová svačina nebo sladká snídaně.
Zobrazit článek
Pečená jablka plněná ořechy a brusinkami na kovovém talíři, obklopená čerstvými jablky a vlašskými ořechy na rustikálním dřevěném stole.

Pečená jablka s ořechy a medem

Pečená jablka patří mezi nejjednodušší a zároveň nejvoňavější podzimní dezerty. Sladká jablka se při pečení krásně rozvoní, změknou a v kombinaci s medem, ořechy a skořicí nás svou hřejivou chutí potěší nejen během chladných, podzimních dnů.
Zobrazit článek
Kousek švestkového koláče s drobenkou na talíři, obklopený čerstvými švestkami a květinami, s větším koláčem na podstavci v pozadí.

Ricottový koláč se švestkami a makovou drobenkou

Jednoduchý koláč ze švestek? Zkuste tento recept od Kitchen Affair s ricottou a makovou drobenkou.
Zobrazit článek
Dvě skleněné poháry s meruňkovým sorbetem zdobené lístky máty na modrém talíři, s celými meruňkami a lžičkou vedle na dřevěném stole.

Meruňkový sorbet

Osvěžte se nejen během horkých letních dnů lahodným meruňkovým sorbetem s jemným nádechem vanilky.
Zobrazit článek
Dva talíře se čtverečkem perníku s bílou polevou, obklopené čerstvými cuketovými listy a cuketovými květy na mramorovém povrchu.

Cuketový perník

Co si z cukety upéct něco dobrého na zub? Vyzkoušejte recept na tenhle nadýchaný cuketový perník s čokoládovou polevou podle receptu Evy Bartošové alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Rychlá šlehačková bublanina

Čekáte odpoledne návštěvu nebo chcete dětem upéct něco dobrého, co nezabere moc času? Vyzkoušejte tuto jednoduchou a hlavně rychlou šlehačkovou bublaninu.
Zobrazit článek

Bezlepkový pohankový koláč s meruňkami

Hledáte jednoduchý, lehký a přirozeně bezlepkový dezert? Vyzkoušejte vláčný pohankový koláč s tvarohem, meruňkami a plátky mandlí. Skvěle se hodí ke kávě, na letní piknik nebo jako sladká tečka po obědě. Stačí pár základních surovin a za hodinu máte upečeno. Recept připravila Eva Bartošová alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Jahodové tiramisu s mátovým tvarohem

Italské tiramisu už v našich končinách téměř zlidovělo a v repertoáru českých cukrářů si získalo své pevné místo. O svou odlehčenou jahodovomátovou verzi s tvarohem se s námi podělila Eva Bartošová z Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Scones s jahodami

Voňavé, jemně sladké a plné jahod – takové jsou scones (bochánky) podle receptu, který pro nás připravila Eva z Kitchen Affair. Skvěle se hodí k odpolední kávě nebo čaji, ale potěší i jako sladká snídaně či svačina. Díky jednoduchému postupu je zvládne připravit i ten, kdo s pečením teprve začíná.
Zobrazit článek

Čokoládová pěna s rebarborovým kompotem

Vyzkoušejte lahodnou pěnu z bílé čokolády ozdobenou rebarborovým kompotem podle Evy Bartošové alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Kokosové laskonky s arašídovým krémem

Zpestřete si Velikonoce křehkými kokosovými laskonkami s jemným arašídovým krémem podle receptu od Kitchen Affair. Kombinace kokosu, bílé čokolády a arašídového másla potěší každý mlsný jazýček.
Zobrazit článek
1 z 6