Všechny recepty

42 receptů

Zelný salát s arašídovou omáčkou

Připravte si vitamíny nabitý zelný salát s arašídovou omáčkou, který se výborně hodí jako příloha k masu nebo rychlá, lehká večeře. Podle svých preferencí si ho můžete ještě vylepšit např. kousky opečeného marinovaného tofu nebo kuřete.
Zobrazit článek

Bezlepková rostlinná svačina pro školáky

Je váš malý školák celiak nebo mu chcete připravit odlehčenou svačinu z rostlinných výrobků? Máme pro vás jednoduchý recept na vydatné obložené pečivo, které zažene hlad až do oběda a je vhodné jak pro bezlepkové, tak i veganské stravování. Pro ještě lepší chuť použijte na přípravu svačiny zeleninu v BIO kvalitě.
Zobrazit článek

Bulgurové rizoto s červenou řepou, uzeným tofu a borůvkami

Přivítejte nový rok zdravým životním stylem. I u Vojtěcha Poštulky dávají občas přednost něčemu rychlému a veganskému. Tento recept vás překvapí svůj jednoduchostí a vůbec se v něm nemusíte bát experimentovat – třeba borůvky zaměňte za mungo klíčky nebo tofu za kozí sýr, který by tomuto receptu dodal ještě další rozměr.
Zobrazit článek

Pampeliškový sirup

Pampeliškový sirup je tradiční součástí domácí bylinné lékárničky, protože pomáhá při nachlazení a kašli, ale dokáže zahnat i jarní únavu. S receptem od Evy Bartošové alias Kitchen Affair si ho snadno zvládnete připravit i u vás doma.
Zobrazit článek

Kotlíkový buřtguláš

Zkoušeli jste někdy vaření pod širým nebem? Uvařte si kotlíkový guláš podle Kitchen Affair, který se skvěle hodí jako rychlý oběd či večeře v přírodě, na chalupě nebo třeba k oslavě pálení čarodějnic.
Zobrazit článek

Vaječná tortilla

Rychlá, chutná a vyvážená večeře do čtvrt hodinky? Zkuste jednoduchou vaječnou tortillu, kterou si můžete naplnit vším, co máte rádi, třeba šunkou a avokádem jako Kitchen Affair. K této základní verzi můžete ještě přidat třeba zeleninu, sýr nebo různá semínka či klíčky.
Zobrazit článek

Bramboračka

Bramboračka patří mezi stálice české kuchyně, ke kterým se rádi vracíme. Připravte si i vy tuto oblíbenou polévku, která krásně zahřeje i zasytí.
Zobrazit článek
1 z 4