Všechny recepty

23 receptů

Hovězí kližka s kostí na červeném víně se šťouchanými bramborami

Co tahle svého tatínka překvapit na Den otců výjimečným jídlem. Pomalu dušená hovězí kližka na červeném víně s vůní bylinek, zeleniny a koření je sázkou na jistotu. V kombinaci s máslovými šťouchanými bramborami se slaninou a jarní cibulkou vytvoříte poctivé, syté a chuťově bohaté jídlo, které si žádá čas, ale odmění vás v každém soustu. O tento recept se s námi podělil Vojtěch Poštulka.
Zobrazit článek

Kotlíkový buřtguláš

Zkoušeli jste někdy vaření pod širým nebem? Uvařte si kotlíkový guláš podle Kitchen Affair, který se skvěle hodí jako rychlý oběd či večeře v přírodě, na chalupě nebo třeba k oslavě pálení čarodějnic.
Zobrazit článek

Masové kuličky s medvědím česnekem v rajčatové omáčce

Medvědí česnek se výborně hodí jak do omáček, tak i k masu nebo jako pesto k opečenému pečivu. V tomto receptu Vojty Poštulky si vyzkoušíte všechny tři varianty najednou. A věřte, že výsledkem bude voňavé jídlo harmonické chuti. Připravit si ho můžete i mimo sezónu medvědího česneku s klasickým česnekem.
Zobrazit článek
1 z 2