Všechny recepty

8 receptů

Smažený filet z kapra v bylinkové strouhance s bramborovým salátem

Připravte si na Štědrý den modernější verzi tradičního kapra s bramborovým salátem podle Vojtěcha Poštulky.
Zobrazit článek

Anglické velikonoční bochánky

Chcete na Velikonoce vyzkoušet něco nového? Upečte si třeba podle receptu od Josefa Maršálka tradiční anglické bochánky podobné našim mazancům.
Zobrazit článek

Smažený kapr a bramborový salát s křenovou majonézou

Není bramborový salát jako bramborový salát. Své o tom ví i Petr Židek, který ho připravuje s křenovou majonézou. A pokud ho doplníte smaženým kaprem v těstíčku, určitě si na Štědrý den pochutnáte.
Zobrazit článek

Gulab Jamun v sirupu s kardamomem a růží

Indie, to je země plná jedinečných chutí a vůní. Totéž platí i pro tradiční indický dezert Gulab Jamun, který si můžete doma sami připravit podle receptu od Josefa Maršálka.
Zobrazit článek

Velikonoční rýžový páj

Rýže nemusí být jen příloha! Vyzkoušejte tento rýžový koláč podle Josefa Maršálka a okouzlete jím na Velikonoce vaše nejbližší.
Zobrazit článek

Čokoládové Hot Cross Buns

Hot Cross Buns neboli bochánky s křížem jsou tradiční sladkou, kořením vonící buchtou z kynutého těsta, která pochází z Británie, kde zdobí stůl zejména na Velikonoce. Připravte si ji nejen na svátky podle receptu Josefa Maršálka.
Zobrazit článek

Boží milosti z bílého vína

Znáte boží milosti, známé také jako fánky? V dřívějších dobách se toto tradiční české cukroví z hladkého těsta připravovalo hlavně na Masopust nebo Velikonoce. Oživte zvyk smažení božích milostí i u vás doma díky receptu od Josefa Maršálka.
Zobrazit článek

Babiččin jablečný perník s čokoládou

Ne nadarmo se říká, že nám babiččina kuchyně zůstává na dlouho uložena v paměti. Jako od babičky je i tento jablečný perník s čokoládou v podání Josefa Maršálka. Pojďme si zavzpomínat na to, jak vonělo a chutnalo dětství...
Zobrazit článek
1 z 1