Všechny recepty

49 receptů

Losos s chřestem a hráškem na holandské omáčce

Šťavnatý losos s křupavou kůží, jemný chřest, sladký hrášek a lahodná holandská omáčka s citronem – to vše se snoubí v receptu Vojtěcha Poštulky, který přináší dokonalou rovnováhu chutí. Připravte si tento lahodný pokrm a vychutnejte si domácí fine dining!
Zobrazit článek

Waldorfský salát

Waldorfský salát poprvé připravil šéfkuchař Oscar Tschirky v hotelu Waldorf-Astoria v New Yorku v roce 1896. Původní receptura obsahovala pouze jablka, celer a majonézu. Dnes bývá doplněn o další ingredience jako jsou vlašské ořechy, hlávkový salát nebo hroznové víno a díky své svěží chuti se připravuje v domácnostech i restauracích po celém světě.
Zobrazit článek

Kedlubnová polévka

Znáte kedlubnovou polévku? Můžete si ji připravit podle tohoto receptu od Evy Bartošové alias Kitchen Affair. Je plná vitamínů a během zimních měsíců krásně zahřeje.
Zobrazit článek

Zelný salát s arašídovou omáčkou

Připravte si vitamíny nabitý zelný salát s arašídovou omáčkou, který se výborně hodí jako příloha k masu nebo rychlá, lehká večeře. Podle svých preferencí si ho můžete ještě vylepšit např. kousky opečeného marinovaného tofu nebo kuřete.
Zobrazit článek

Bezlepková rostlinná svačina pro školáky

Je váš malý školák celiak nebo mu chcete připravit odlehčenou svačinu z rostlinných výrobků? Máme pro vás jednoduchý recept na vydatné obložené pečivo, které zažene hlad až do oběda a je vhodné jak pro bezlepkové, tak i veganské stravování. Pro ještě lepší chuť použijte na přípravu svačiny zeleninu v BIO kvalitě.
Zobrazit článek
1 z 5