Nevíte, co připravit z cuket? Zkuste osvěžující cuketovou polévku podle Evy Bartošové z Kitchen Affair. Hodí se jako lehký oběd či večeře na horké letní dny.
Připravte si doma v troubě nebo na grilu plněné papriky. Díky bulguru a mletému masu zasytí a můžete si na nich pochutnat i zastudena, pokud vám nějaké z oběda či večeře zbydou.
Šťavnatý losos s křupavou kůží, jemný chřest, sladký hrášek a lahodná holandská omáčka s citronem – to vše se snoubí v receptu Vojtěcha Poštulky, který přináší dokonalou rovnováhu chutí. Připravte si tento lahodný pokrm a vychutnejte si domácí fine dining!
Waldorfský salát poprvé připravil šéfkuchař Oscar Tschirky v hotelu Waldorf-Astoria v New Yorku v roce 1896. Původní receptura obsahovala pouze jablka, celer a majonézu. Dnes bývá doplněn o další ingredience jako jsou vlašské ořechy, hlávkový salát nebo hroznové víno a díky své svěží chuti se připravuje v domácnostech i restauracích po celém světě.
Znáte kedlubnovou polévku? Můžete si ji připravit podle tohoto receptu od Evy Bartošové alias Kitchen Affair. Je plná vitamínů a během zimních měsíců krásně zahřeje.
Baví vás při vaření experimentovat? V tom případě musíte vyzkoušet recept od Vojtěcha Poštulky na výtečné hovězí na červeném víně, které doplnil pečenou zeleninou a hummusem z červené řepy.