Perníčky krásně provoní váš domov a navodí tu správnou vánoční atmosféru. Připravte si je podle receptu Kitchen Affair, která je ozdobila originální bonbónovou vitráží.
Bu bu bu! Co by to bylo za halloweenskou party bez duchů a dýní? Překvapte své hosty roztomilými strašidelnými pusinkami podle receptu od Evy Bartošové alias Kitchen Affair.
Svatební koláčky z východních Čech zaujmou nejen svou velikostí, ale i skvělou chutí. Upečte si je podle receptu Evy Bartošové z Kitchen Affair. Hodí se nejen na svatbu, ale i ke kávě při posezení s přáteli.
Roztomilé velikonoční indiánky podle Kitchen Affair rozzáří váš sváteční stůl! Tyto nadýchané piškotové dobroty se sněhovou náplní a bílou čokoládou v zářivě žlutém odstínu připomínají malá kuřátka – skvěle se hodí k Velikonocům. Pusťte se do pečení a vytvořte si hravý dezert, který potěší děti i dospělé!
Dopřejte si na Velikonoce něco výjimečného a připravte si pomalu pečenou jehněčí kýtu s orzem, rajčaty, čerstvým sýrem z lokální farmy a sezónním medvědím česnekem podle receptu Vojtěcha Poštulky. Výsledek vás naprosto nadchne.
Sušené švestky plněné mandlemi a obalené v kvalitní čokoládě jsou jednoduchým, ale efektním cukrovím, které zvládnete připravit i s dětmi. Nevyžadují pečení, vypadají slavnostně a na svátečním stole se po nich vždycky jen zapráší.