:format(jpeg))
Všechny recepty
44 receptů
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
Melounová granita
Osvěžte se vynikající melounovou granitou, která se perfektně hodí pro teplé letní dny. Chystáte večírek? Vyšperkujte granitu vychlazeným proseccem, vodkou nebo bílým rumem. V nealko verzi bude zase skvělým osvěžením i pro vaše děti např. na narozeninovou oslavu nebo grilovačku. Příprava vám zabere čtvrthodinku a 3–4 hodiny mrazení.
Zobrazit článek:format(jpeg))
Grilovaný meloun s medem a skořicí
Vyzkoušejte meloun netradičně – na grilu! Grilováním získá příjemnou karamelovou chuť, kterou skvěle doplní medovoskořicová marináda. Grilovaným melounem můžete překvapit své blízké během letní grilovačky a zachutná i dětem. Navíc ho připravíte za pár minut.
Zobrazit článek:format(jpeg))
:format(jpeg))
Scones s jahodami
Voňavé, jemně sladké a plné jahod – takové jsou scones (bochánky) podle receptu, který pro nás připravila Eva z Kitchen Affair. Skvěle se hodí k odpolední kávě nebo čaji, ale potěší i jako sladká snídaně či svačina. Díky jednoduchému postupu je zvládne připravit i ten, kdo s pečením teprve začíná.
Zobrazit článek:format(jpeg))
Indiánky
Roztomilé velikonoční indiánky podle Kitchen Affair rozzáří váš sváteční stůl! Tyto nadýchané piškotové dobroty se sněhovou náplní a bílou čokoládou v zářivě žlutém odstínu připomínají malá kuřátka – skvěle se hodí k Velikonocům. Pusťte se do pečení a vytvořte si hravý dezert, který potěší děti i dospělé!
Zobrazit článek:format(jpeg))
Rozhuda – tvarohová pomazánka s pažitkou
Rychlá večeře nebo svačina dětem do školy do pár minut? Zkuste si doma připravit rozhudu, tradiční tvarohovou pomazánku z jihu Čech, která patřila do běžného jídelníčku našich prababiček. A není divu – je jednoduchá na přípravu, vyrobená jen z pár surovin a v kombinaci s krajícem čerstvého chleba jí odolá jen málokdo.
Zobrazit článek