Všechny recepty

85 receptů
Kousek švestkového koláče s drobenkou na talíři, obklopený čerstvými švestkami a květinami, s větším koláčem na podstavci v pozadí.

Ricottový koláč se švestkami a makovou drobenkou

Jednoduchý koláč ze švestek? Zkuste tento recept od Kitchen Affair s ricottou a makovou drobenkou.
Zobrazit článek
Dvě skleněné poháry s meruňkovým sorbetem zdobené lístky máty na modrém talíři, s celými meruňkami a lžičkou vedle na dřevěném stole.

Meruňkový sorbet

Osvěžte se nejen během horkých letních dnů lahodným meruňkovým sorbetem s jemným nádechem vanilky.
Zobrazit článek
Dva talíře se čtverečkem perníku s bílou polevou, obklopené čerstvými cuketovými listy a cuketovými květy na mramorovém povrchu.

Cuketový perník

Co si z cukety upéct něco dobrého na zub? Vyzkoušejte recept na tenhle nadýchaný cuketový perník s čokoládovou polevou podle receptu Evy Bartošové alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Rychlá šlehačková bublanina

Čekáte odpoledne návštěvu nebo chcete dětem upéct něco dobrého, co nezabere moc času? Vyzkoušejte tuto jednoduchou a hlavně rychlou šlehačkovou bublaninu.
Zobrazit článek

Kynuté borůvkové koláče

Domácí kynuté koláče s borůvkami, tvarohem a máslovou drobenkou podle Kitchen Affair. Oblíbené sladké pečivo, které si vyžádá trochu času, ale odmění vás měkkým těstem, voňavou náplní a zlatavou kůrkou. Skvělé ke snídani, ke kávě nebo jen tak – když máte chuť na něco opravdu dobrého.
Zobrazit článek

Bezlepkový pohankový koláč s meruňkami

Hledáte jednoduchý, lehký a přirozeně bezlepkový dezert? Vyzkoušejte vláčný pohankový koláč s tvarohem, meruňkami a plátky mandlí. Skvěle se hodí ke kávě, na letní piknik nebo jako sladká tečka po obědě. Stačí pár základních surovin a za hodinu máte upečeno. Recept připravila Eva Bartošová alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Jahodové tiramisu s mátovým tvarohem

Italské tiramisu už v našich končinách téměř zlidovělo a v repertoáru českých cukrářů si získalo své pevné místo. O svou odlehčenou jahodovomátovou verzi s tvarohem se s námi podělila Eva Bartošová z Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Scones s jahodami

Voňavé, jemně sladké a plné jahod – takové jsou scones (bochánky) podle receptu, který pro nás připravila Eva z Kitchen Affair. Skvěle se hodí k odpolední kávě nebo čaji, ale potěší i jako sladká snídaně či svačina. Díky jednoduchému postupu je zvládne připravit i ten, kdo s pečením teprve začíná.
Zobrazit článek

Východočeské svatební koláčky

Svatební koláčky z východních Čech zaujmou nejen svou velikostí, ale i skvělou chutí. Upečte si je podle receptu Evy Bartošové z Kitchen Affair. Hodí se nejen na svatbu, ale i ke kávě při posezení s přáteli.
Zobrazit článek

Čokoládová pěna s rebarborovým kompotem

Vyzkoušejte lahodnou pěnu z bílé čokolády ozdobenou rebarborovým kompotem podle Evy Bartošové alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Indiánky

Roztomilé velikonoční indiánky podle Kitchen Affair rozzáří váš sváteční stůl! Tyto nadýchané piškotové dobroty se sněhovou náplní a bílou čokoládou v zářivě žlutém odstínu připomínají malá kuřátka – skvěle se hodí k Velikonocům. Pusťte se do pečení a vytvořte si hravý dezert, který potěší děti i dospělé!
Zobrazit článek

Kokosové laskonky s arašídovým krémem

Zpestřete si Velikonoce křehkými kokosovými laskonkami s jemným arašídovým krémem podle receptu od Kitchen Affair. Kombinace kokosu, bílé čokolády a arašídového másla potěší každý mlsný jazýček.
Zobrazit článek
1 z 8