:format(jpeg))
Všechny recepty
93 receptů
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
Zeleninové lečo s pikantní klobásou a sázeným vejcem
Vyzkoušejte zeleninové lečo s pikantní klobásou a sázeným vejcem, které díky celým vajíčkům se zachovalým krémovým žloutkem působí na talíři efektně a chutná skvěle. Recept od Vojty Poštulky vás přesvědčí, že jednoduché jídlo může být zároveň zajímavé a plné chutí.
Zobrazit článek:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(jpeg))
Hovězí kližka s kostí na červeném víně se šťouchanými bramborami
Co tahle svého tatínka překvapit na Den otců výjimečným jídlem. Pomalu dušená hovězí kližka na červeném víně s vůní bylinek, zeleniny a koření je sázkou na jistotu. V kombinaci s máslovými šťouchanými bramborami se slaninou a jarní cibulkou vytvoříte poctivé, syté a chuťově bohaté jídlo, které si žádá čas, ale odmění vás v každém soustu. O tento recept se s námi podělil Vojtěch Poštulka.
Zobrazit článek:format(jpeg))
:format(jpeg))
Treska na másle s polentovou kaší a pak choi s krvavým pomerančem
Jemná treska na másle, krémová polenta a grilovaný pak choi s krvavým pomerančem – svěží a zároveň syté jídlo, které potěší chuťové buňky i oči. Jednoduchá příprava, harmonická kombinace chutí a kontrastní prvky na jednom talíři. Ideální recept, když hledáte lehké hlavní jídlo, které zaujme nejen chutí, ale i servírováním.
Zobrazit článek:format(jpeg))
Losos s chřestem a hráškem na holandské omáčce
Šťavnatý losos s křupavou kůží, jemný chřest, sladký hrášek a lahodná holandská omáčka s citronem – to vše se snoubí v receptu Vojtěcha Poštulky, který přináší dokonalou rovnováhu chutí. Připravte si tento lahodný pokrm a vychutnejte si domácí fine dining!
Zobrazit článek:format(jpeg))
:format(jpeg))
Špenátové noky s vlašskými ořechy a modrým sýrem
Špenátové noky s vlašáky a modrým sýrem od Vojtěcha Poštulky jsou skvělou volbou pro milovníky jednoduchých, ale chuťově bohatých jídel. Navíc vám jejich příprava nezabere moc času a udělat si je můžete třeba i během nadcházejících Velikonoc na Zelený čtvrtek.
Zobrazit článek:format(jpeg))
Pečený králík se špenátovou nádivkou a pohankovo-bramborovými kroketami
Pečený králík s nádivkou a kroketami přináší na váš stůl harmonii jemného masa, listové zeleniny a chuťově zajímavé přílohy. Tento recept od Vojtěcha Poštulky sice zabere trochu více času, ale za vaše úsilí vás odmění výtečným jídlem, které se skvěle hodí pro slavnostní oběd nebo nadcházející velikonoční svátky.
Zobrazit článek