Všechny recepty

39 receptů
Pečená kachní stehna na červeném zelí, ozdobená petrželkou, na bílém talíři. Vedle jsou jablka, tyčinky skořice a žlutý ubrus.

Pečená svatomartinská husa s modrým zelím

Oslavte svátek sv. Martina tradiční svatomartinskou husou s modrým zelím podle receptu Vojtěcha Poštulky.
Zobrazit článek

Perníčky

Perníčky krásně provoní váš domov a navodí tu správnou vánoční atmosféru. Připravte si je podle receptu Kitchen Affair, která je ozdobila originální bonbónovou vitráží.
Zobrazit článek
Pusinky ve tvaru duchů na stříbrném podnosu, obklopené umělými pavučinami a plastovými pavouky na mramorovém povrchu.

Halloweenské pusinky

Bu bu bu! Co by to bylo za halloweenskou party bez duchů a dýní? Překvapte své hosty roztomilými strašidelnými pusinkami podle receptu od Evy Bartošové alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek
Sýrové tyčinky ve tvaru ježibabích pařátků naservírované kolem misky s guacamole, ozdobené červeným chilli a limetkou na dřevěné desce, zdobené koriandrem.

Ježibabí pařátky (sýrové tyčinky) s dipem guacamole

Oslavte Halloween stylovým občerstvením. Ježibabí pařátky podle receptu od Kitchen Affair potěší děti i dospělé.
Zobrazit článek

Hovězí kližka s kostí na červeném víně se šťouchanými bramborami

Co tahle svého tatínka překvapit na Den otců výjimečným jídlem. Pomalu dušená hovězí kližka na červeném víně s vůní bylinek, zeleniny a koření je sázkou na jistotu. V kombinaci s máslovými šťouchanými bramborami se slaninou a jarní cibulkou vytvoříte poctivé, syté a chuťově bohaté jídlo, které si žádá čas, ale odmění vás v každém soustu. O tento recept se s námi podělil Vojtěch Poštulka.
Zobrazit článek

Indiánky

Roztomilé velikonoční indiánky podle Kitchen Affair rozzáří váš sváteční stůl! Tyto nadýchané piškotové dobroty se sněhovou náplní a bílou čokoládou v zářivě žlutém odstínu připomínají malá kuřátka – skvěle se hodí k Velikonocům. Pusťte se do pečení a vytvořte si hravý dezert, který potěší děti i dospělé!
Zobrazit článek

Jehněčí kýta s orzem

Dopřejte si na Velikonoce něco výjimečného a připravte si pomalu pečenou jehněčí kýtu s orzem, rajčaty, čerstvým sýrem z lokální farmy a sezónním medvědím česnekem podle receptu Vojtěcha Poštulky. Výsledek vás naprosto nadchne.
Zobrazit článek

Špenátové noky s vlašskými ořechy a modrým sýrem

Špenátové noky s vlašáky a modrým sýrem od Vojtěcha Poštulky jsou skvělou volbou pro milovníky jednoduchých, ale chuťově bohatých jídel. Navíc vám jejich příprava nezabere moc času a udělat si je můžete třeba i během nadcházejících Velikonoc na Zelený čtvrtek.
Zobrazit článek

Kokosové laskonky s arašídovým krémem

Zpestřete si Velikonoce křehkými kokosovými laskonkami s jemným arašídovým krémem podle receptu od Kitchen Affair. Kombinace kokosu, bílé čokolády a arašídového másla potěší každý mlsný jazýček.
Zobrazit článek

Pečený králík se špenátovou nádivkou a pohankovo-bramborovými kroketami

Pečený králík s nádivkou a kroketami přináší na váš stůl harmonii jemného masa, listové zeleniny a chuťově zajímavé přílohy. Tento recept od Vojtěcha Poštulky sice zabere trochu více času, ale za vaše úsilí vás odmění výtečným jídlem, které se skvěle hodí pro slavnostní oběd nebo nadcházející velikonoční svátky.
Zobrazit článek

Dort Red Velvet

Má váš partner či partnerka slabost pro sladké? Překvapte svou drahou polovičku na Valentýna romantickým Red Velvet dortem podle receptu Evy Bartošové alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek
Talíř s obalovaným kaprem, bramborovým salátem zdobeným petrželkou, vidličkou a nožem a plátkem citronu na bílém dřevěném stole.

Smažený filet z kapra v bylinkové strouhance s bramborovým salátem

Připravte si na Štědrý den modernější verzi tradičního kapra s bramborovým salátem podle Vojtěcha Poštulky.
Zobrazit článek
1 z 4