Všechny recepty

23 receptů

Králík po myslivecku

Králík po myslivecku nebo také "alla Cacciatora" je klasický italský pokrm, převážně připravovaný z kuřete, který si v tomto receptu od Vojtěcha Poštulky připravíme v jeho oblíbené verzi z králíka. Králíka využijeme úplně celého, rozporcovaného na malé kousky.
Zobrazit článek

Indiánky

Roztomilé velikonoční indiánky podle Kitchen Affair rozzáří váš sváteční stůl! Tyto nadýchané piškotové dobroty se sněhovou náplní a bílou čokoládou v zářivě žlutém odstínu připomínají malá kuřátka – skvěle se hodí k Velikonocům. Pusťte se do pečení a vytvořte si hravý dezert, který potěší děti i dospělé!
Zobrazit článek

Jehněčí kýta s orzem

Dopřejte si na Velikonoce něco výjimečného a připravte si pomalu pečenou jehněčí kýtu s orzem, rajčaty, čerstvým sýrem z lokální farmy a sezónním medvědím česnekem podle receptu Vojtěcha Poštulky. Výsledek vás naprosto nadchne.
Zobrazit článek

Špenátové noky s vlašskými ořechy a modrým sýrem

Špenátové noky s vlašáky a modrým sýrem od Vojtěcha Poštulky jsou skvělou volbou pro milovníky jednoduchých, ale chuťově bohatých jídel. Navíc vám jejich příprava nezabere moc času a udělat si je můžete třeba i během nadcházejících Velikonoc na Zelený čtvrtek.
Zobrazit článek

Kokosové laskonky s arašídovým krémem

Zpestřete si Velikonoce křehkými kokosovými laskonkami s jemným arašídovým krémem podle receptu od Kitchen Affair. Kombinace kokosu, bílé čokolády a arašídového másla potěší každý mlsný jazýček.
Zobrazit článek

Pečený králík se špenátovou nádivkou a pohankovo-bramborovými kroketami

Pečený králík s nádivkou a kroketami přináší na váš stůl harmonii jemného masa, listové zeleniny a chuťově zajímavé přílohy. Tento recept od Vojtěcha Poštulky sice zabere trochu více času, ale za vaše úsilí vás odmění výtečným jídlem, které se skvěle hodí pro slavnostní oběd nebo nadcházející velikonoční svátky.
Zobrazit článek

Vajíčkový salát s baby špenátem

Zůstala vám z Velikonoc vejce natvrdo? Připravte z nich jednoduchý vajíčkový salát, ve kterém využijete i zbytek čerstvého špenátu. Podávat ho můžete na snídani, svačinu nebo večeři třeba s pečivem od našich pekařů z Pekařství Globus a čerstvou zeleninou.
Zobrazit článek

Jehněčí biryani se šafránovou rýží basmati, granátovým jablkem a koriandrem

Chcete zkusit na Velikonoce něco netradičního? Připravte si indické jehněčí biryani se šafránovou rýží basmati, granátovým jablkem a koriandrem podle Vojtěcha Poštulky.
Zobrazit článek

Jehněčí kýta na víně s pečenou zeleninou

Vyzkoušejte vynikající jehněčí kýtu na víně s pečenou zeleninou podle Romany z blogu Na skok v kuchyni. Výborně se hodí např. jako sváteční jídlo na Velikonoce.
Zobrazit článek

Králík na víně s karlovarským knedlíkem

Tenhle velikonoční recept vám neuteče. Pochutnejte si na pomalu pečeném králíkovi na víně s karlovarským knedlíkem s kopřivami od Na skok v kuchyni.
Zobrazit článek

Anglické velikonoční bochánky

Chcete na Velikonoce vyzkoušet něco nového? Upečte si třeba podle receptu od Josefa Maršálka tradiční anglické bochánky podobné našim mazancům.
Zobrazit článek

Velikonoční biskupský beránek

Oslavte svátky jara tradičním velikonočním biskupským beránkem. Připravit si ho můžete podle receptu Pavla Meduny, vedoucího výroby a prodeje našich Pekařství Globus.
Zobrazit článek
1 z 2