Všechny recepty

23 receptů

Králík po myslivecku

Králík po myslivecku nebo také "alla Cacciatora" je klasický italský pokrm, převážně připravovaný z kuřete, který si v tomto receptu od Vojtěcha Poštulky připravíme v jeho oblíbené verzi z králíka. Králíka využijeme úplně celého, rozporcovaného na malé kousky.
Zobrazit článek

Indiánky

Roztomilé velikonoční indiánky podle Kitchen Affair rozzáří váš sváteční stůl! Tyto nadýchané piškotové dobroty se sněhovou náplní a bílou čokoládou v zářivě žlutém odstínu připomínají malá kuřátka – skvěle se hodí k Velikonocům. Pusťte se do pečení a vytvořte si hravý dezert, který potěší děti i dospělé!
Zobrazit článek

Jehněčí kýta s orzem

Dopřejte si na Velikonoce něco výjimečného a připravte si pomalu pečenou jehněčí kýtu s orzem, rajčaty, čerstvým sýrem z lokální farmy a sezónním medvědím česnekem podle receptu Vojtěcha Poštulky. Výsledek vás naprosto nadchne.
Zobrazit článek

Vajíčkový salát s baby špenátem

Zůstala vám z Velikonoc vejce natvrdo? Připravte z nich jednoduchý vajíčkový salát, ve kterém využijete i zbytek čerstvého špenátu. Podávat ho můžete na snídani, svačinu nebo večeři třeba s pečivem od našich pekařů z Pekařství Globus a čerstvou zeleninou.
Zobrazit článek
1 z 2