Připravte si tradiční kulajdu, jak ji vařívaly naše babičky. Tato stálice české kuchyně v sobě spojuje výraznou chuť hub, jemnost smetany a osvěžující kyselost octa. Společně se zastřeným vejcem skvěle zasytí a některé z vás možná na chvíli přenese zpět do dětství a vzpomínek na babiččinu kuchyni.
Toskánská rajčatová polévka pappa al pomodoro vás potěší svou jednoduchostí a bohatou chutí pravé italské kuchyně. Připravila ji pro vás Eva Bartošová alias Kitchen Affair.
Nevíte, co připravit z cuket? Zkuste osvěžující cuketovou polévku podle Evy Bartošové z Kitchen Affair. Hodí se jako lehký oběd či večeře na horké letní dny.
Znáte kedlubnovou polévku? Můžete si ji připravit podle tohoto receptu od Evy Bartošové alias Kitchen Affair. Je plná vitamínů a během zimních měsíců krásně zahřeje.