Znáte konjakové těstoviny? Jejich velkou výhodou je, že mají téměř nulovou kalorickou hodnotu a neobsahují lepek, takže se hodí pro redukční i bezlepkovou dietu. Připravit si je můžete třeba v asijském stylu se zeleninou a tofu, jako to udělal Vojtěch Poštulka v tomto receptu.
Je váš malý školák celiak nebo mu chcete připravit odlehčenou svačinu z rostlinných výrobků? Máme pro vás jednoduchý recept na vydatné obložené pečivo, které zažene hlad až do oběda a je vhodné jak pro bezlepkové, tak i veganské stravování. Pro ještě lepší chuť použijte na přípravu svačiny zeleninu v BIO kvalitě.
Přivítejte nový rok zdravým životním stylem. I u Vojtěcha Poštulky dávají občas přednost něčemu rychlému a veganskému. Tento recept vás překvapí svůj jednoduchostí a vůbec se v něm nemusíte bát experimentovat – třeba borůvky zaměňte za mungo klíčky nebo tofu za kozí sýr, který by tomuto receptu dodal ještě další rozměr.