Všechny recepty

292 receptů

Melounová granita

Osvěžte se vynikající melounovou granitou, která se perfektně hodí pro teplé letní dny. Chystáte večírek? Vyšperkujte granitu vychlazeným proseccem, vodkou nebo bílým rumem. V nealko verzi bude zase skvělým osvěžením i pro vaše děti např. na narozeninovou oslavu nebo grilovačku. Příprava vám zabere čtvrthodinku a 3–4 hodiny mrazení.
Zobrazit článek

Grilovaný meloun s medem a skořicí

Vyzkoušejte meloun netradičně – na grilu! Grilováním získá příjemnou karamelovou chuť, kterou skvěle doplní medovoskořicová marináda. Grilovaným melounem můžete překvapit své blízké během letní grilovačky a zachutná i dětem. Navíc ho připravíte za pár minut.
Zobrazit článek

Hovězí kližka s kostí na červeném víně se šťouchanými bramborami

Co tahle svého tatínka překvapit na Den otců výjimečným jídlem. Pomalu dušená hovězí kližka na červeném víně s vůní bylinek, zeleniny a koření je sázkou na jistotu. V kombinaci s máslovými šťouchanými bramborami se slaninou a jarní cibulkou vytvoříte poctivé, syté a chuťově bohaté jídlo, které si žádá čas, ale odmění vás v každém soustu. O tento recept se s námi podělil Vojtěch Poštulka.
Zobrazit článek

Kynuté borůvkové koláče

Domácí kynuté koláče s borůvkami, tvarohem a máslovou drobenkou podle Kitchen Affair. Oblíbené sladké pečivo, které si vyžádá trochu času, ale odmění vás měkkým těstem, voňavou náplní a zlatavou kůrkou. Skvělé ke snídani, ke kávě nebo jen tak – když máte chuť na něco opravdu dobrého.
Zobrazit článek

Bezlepkový pohankový koláč s meruňkami

Hledáte jednoduchý, lehký a přirozeně bezlepkový dezert? Vyzkoušejte vláčný pohankový koláč s tvarohem, meruňkami a plátky mandlí. Skvěle se hodí ke kávě, na letní piknik nebo jako sladká tečka po obědě. Stačí pár základních surovin a za hodinu máte upečeno. Recept připravila Eva Bartošová alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Jahodové tiramisu s mátovým tvarohem

Italské tiramisu už v našich končinách téměř zlidovělo a v repertoáru českých cukrářů si získalo své pevné místo. O svou odlehčenou jahodovomátovou verzi s tvarohem se s námi podělila Eva Bartošová z Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Treska na másle s polentovou kaší a pak choi s krvavým pomerančem

Jemná treska na másle, krémová polenta a grilovaný pak choi s krvavým pomerančem – svěží a zároveň syté jídlo, které potěší chuťové buňky i oči. Jednoduchá příprava, harmonická kombinace chutí a kontrastní prvky na jednom talíři. Ideální recept, když hledáte lehké hlavní jídlo, které zaujme nejen chutí, ale i servírováním.
Zobrazit článek
1 z 25