312 receptů
Talíř s obalovaným kaprem, bramborovým salátem zdobeným petrželkou, vidličkou a nožem a plátkem citronu na bílém dřevěném stole.

Smažený filet z kapra v bylinkové strouhance s bramborovým salátem

Připravte si na Štědrý den modernější verzi tradičního kapra s bramborovým salátem podle Vojtěcha Poštulky.
Zobrazit článek
Rybí polévka posypaná krutony a nasekanými bylinkami, podávaná v bílé misce na světlém podkladu.

Tradiční rybí polévka z kapra

Tradiční rybí polévka z kapra, která perfektně doplní vaši štědrovečerní hostinu.
Zobrazit článek
Talíř s plněnými švestkami v čokoládě posypanými nasekanými ořechy, naservírovanými v bílých papírových košíčcích na šedém podkladu, vedle nichž leží sušené švestky.

Sušené švestky s mandlemi v čokoládě

Sušené švestky plněné mandlemi a obalené v kvalitní čokoládě jsou jednoduchým, ale efektním cukrovím, které zvládnete připravit i s dětmi. Nevyžadují pečení, vypadají slavnostně a na svátečním stole se po nich vždycky jen zapráší.
Zobrazit článek
Rumové kuličky obalené kokosovými vločkami na vroubkovaných talířích, položené na mramorové desce.

Rumové kuličky

Vyzkoušejte letos na Vánoce jednoduché rumové kuličky podle Evy Bartošové z Kitchen Affair.
Zobrazit článek
Talíř s marokánkami, uspořádanými do kruhu, na bílém povrchu.

Marokánky

Domácí marokánky z kandovaného ovoce, polité čokoládovou polevou, krásně doplní váš výběr vánočního cukroví.
Zobrazit článek

Včelí úlky (Vosí hnízda)

Ať už jim říkáte včelí úlky, nebo vosí hnízda, toto lahodné cukroví plněné vaječným likérem nesmí chybět na vaší vánoční tabuli.
Zobrazit článek
Pavlova s lehkým sněhovým korpusem a směsí ovoce – dračím ovocem, kiwi, mangem, granátovým jablkem a mandarinkami. Recept je z nabídky Globus.

Pavlova s exotickým ovocem

Pavlova propojuje křupavý sněhový korpus, jemný krém a svěží exotické ovoce. Je lehkým dezertem vhodným na oslavy i víkendové pečení. Vrstva čokolády ve středu pomáhá udržet korpus pevný a spolu s ovocem vytváří vyváženou kombinaci chutí. Recept si pro vás připravila Eva Bartošová alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek
Sklenice hruškových povidel na dřevěné desce s čerstvými hruškami, lžičkou a košíkem hrušek v pozadí.

Hrušková povidla

Připravte si tradiční hrušková povidla, která zužitkujete jak v domácích koláčích, tak i namazaná třeba na kousku čerstvého chleba z naší pekárny.
Zobrazit článek
Talíř s kuřecím kebabem, pita chlebem a salátem, ozdobený limetkou a bylinkami na dřevěném stole, podle receptu na kuřecí kebab z hypermarketu Globus od Vojty Poštulky.

Kuřecí kebab s míchaným salátem a pita chlebem

Šťavnaté kuřecí maso v aromatické marinádě, čerstvý zeleninový salát, pita chléb a svěží dresink s mátou a granátovým jablkem – to je chuť Středomoří na vašem talíři. Recept připravil Vojtěch Poštulka.
Zobrazit článek
Dvě láhve a sklenice vaječného likéru na dřevěném stole s vejci, borovicovými větvičkami a žlutým ubrusem.

Kořeněný vaječný likér (nealkoholický i s alkoholem)

Vychutnejte si během svátků domácí kořeněný vaječný likér. Připravit si ho můžete v klasické variantě s alkoholem nebo ve verzi bez alkoholu, který můžete podávat i dětem.
Zobrazit článek
Dóza plná makových lineckých, sítko, moučkový cukr a větvičky jehličí na dřevěném stole, podle receptu na veganské linecké cukroví od Evy z Kitchen Affair z webu hypermarketu Globus.

Veganské linecké cukroví s mákem

Vyzkoušejte veganské makové linecké cukroví od Evy z Kitchen Affair. Křehké těsto s mletým mákem se výborně kombinuje s malinovým džemem nebo osvěžujícím vegan lemon curdem a skvěle se hodí na sváteční stůl i ke každodennímu mlsání.
Zobrazit článek
Černá miska polévky z červené řepy ozdobené bílým jogurtem a nasekanými bylinkami, obklopená čerstvou řepou a zeleninou na šedém povrchu.

Krémová polévka z červené řepy

Zahřejte se krémovou polévkou z červené řepy, která je plná vitamínů. Připravit si ji můžete v klasické i rostlinné verzi.
Zobrazit článek
1 z 26