Všechny recepty

307 receptů
Talíř s kuřecím kebabem, pita chlebem a salátem, ozdobený limetkou a bylinkami na dřevěném stole, podle receptu na kuřecí kebab z hypermarketu Globus od Vojty Poštulky.

Kuřecí kebab s míchaným salátem a pita chlebem

Šťavnaté kuřecí maso v aromatické marinádě, čerstvý zeleninový salát, pita chléb a svěží dresink s mátou a granátovým jablkem – to je chuť Středomoří na vašem talíři. Recept připravil Vojtěch Poštulka.
Zobrazit článek
Dvě láhve a sklenice vaječného likéru na dřevěném stole s vejci, borovicovými větvičkami a žlutým ubrusem.

Kořeněný vaječný likér (nealkoholický i s alkoholem)

Vychutnejte si během svátků domácí kořeněný vaječný likér. Připravit si ho můžete v klasické variantě s alkoholem nebo ve verzi bez alkoholu, který můžete podávat i dětem.
Zobrazit článek
Dóza plná makových lineckých, sítko, moučkový cukr a větvičky jehličí na dřevěném stole, podle receptu na veganské linecké cukroví od Evy z Kitchen Affair z webu hypermarketu Globus.

Veganské linecké cukroví s mákem

Vyzkoušejte veganské makové linecké cukroví od Evy z Kitchen Affair. Křehké těsto s mletým mákem se výborně kombinuje s malinovým džemem nebo osvěžujícím vegan lemon curdem a skvěle se hodí na sváteční stůl i ke každodennímu mlsání.
Zobrazit článek
Černá miska polévky z červené řepy ozdobené bílým jogurtem a nasekanými bylinkami, obklopená čerstvou řepou a zeleninou na šedém povrchu.

Krémová polévka z červené řepy

Zahřejte se krémovou polévkou z červené řepy, která je plná vitamínů. Připravit si ji můžete v klasické i rostlinné verzi.
Zobrazit článek
Talíř vanilkových rohlíčků posypaných moučkovým cukrem na šedém ubrusu, obklopený lískovými oříšky a sítem na dřevěném stole.

Vanilkové rohlíčky

Navoďte si doma pravou vánoční atmosféru a provoňte váš domov čerstvě upečenými vanilkovými rohlíčky podle receptu od Kitchen Affair.
Zobrazit článek
Pečená kachní stehna na červeném zelí, ozdobená petrželkou, na bílém talíři. Vedle jsou jablka, tyčinky skořice a žlutý ubrus.

Pečená svatomartinská husa s modrým zelím

Oslavte svátek sv. Martina tradiční svatomartinskou husou s modrým zelím podle receptu Vojtěcha Poštulky.
Zobrazit článek

Perníčky

Perníčky krásně provoní váš domov a navodí tu správnou vánoční atmosféru. Připravte si je podle receptu Kitchen Affair, která je ozdobila originální bonbónovou vitráží.
Zobrazit článek
Pusinky ve tvaru duchů na stříbrném podnosu, obklopené umělými pavučinami a plastovými pavouky na mramorovém povrchu.

Halloweenské pusinky

Bu bu bu! Co by to bylo za halloweenskou party bez duchů a dýní? Překvapte své hosty roztomilými strašidelnými pusinkami podle receptu od Evy Bartošové alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek
Sýrové tyčinky ve tvaru ježibabích pařátků naservírované kolem misky s guacamole, ozdobené červeným chilli a limetkou na dřevěné desce, zdobené koriandrem.

Ježibabí pařátky (sýrové tyčinky) s dipem guacamole

Oslavte Halloween stylovým občerstvením. Ježibabí pařátky podle receptu od Kitchen Affair potěší děti i dospělé.
Zobrazit článek
Jablečné řezy na talíři s čerstvými jablky a listy, položené na mramorovém povrchu, kolem rozházené drobky, podle receptu Kitchen Affair na Jablečné řezy z webu hypermarketu Globus.

Jablečné ovesné řezy s karamelem

Objevte lahodnou kombinaci křupavé ovesné drobenky, šťavnatých jablek a jemného karamelu. Jablečné ovesné řezy od Evy Bartošové alias Kitchen Affair se dokonale hodí jako zákusek k odpolední kávě, víkendová svačina nebo sladká snídaně.
Zobrazit článek
Talíř polévky kulajdy se ztraceným vejcem a koprem, obklopený rozbitými skořápkami vajec a sušenými houbami na dřevěném stole.

Kulajda

Připravte si tradiční kulajdu, jak ji vařívaly naše babičky. Tato stálice české kuchyně v sobě spojuje výraznou chuť hub, jemnost smetany a osvěžující kyselost octa. Společně se zastřeným vejcem skvěle zasytí a některé z vás možná na chvíli přenese zpět do dětství a vzpomínek na babiččinu kuchyni.
Zobrazit článek
Miska houbového guláše se zeleninou a kefírovým knedlíkem, ozdobená bylinkami a plátky červené chilli papričky, vedle hrnec s gulášem na světlém dřevěném povrchu, podle receptu z hypermarketu Globus od Vojty Poštulky.

Houbový guláš s kefírovým knedlíkem z toustového chleba

Objevte kouzlo lesních hub v guláši plném výrazné chuti, doplněném nadýchaným kefírovým knedlíkem z toustového chleba. Jednoduché na přípravu, velké na zážitek – recept připravil Vojta Poštulka.
Zobrazit článek
1 z 26