Kuřecí satay nemusí být vždy jen na špízu. Vojtěch Poštulka si pro vás připravil rychlý recept na klasickou verzi tohoto úžasného masa, voňavého po opečených arašídech s chilli. Kuřecí satay spojil s lehkým salátem, který se perfektně hodí k zahradní grilovačce a určitě ohromí vaše přátele.
Oživte si grilovačku květovou špičkou (neboli rump steakem), kterou můžete podávat třeba s grilovanou vodnicí a s pečenými brambory ochucenými ovčím sýrem. Tento recept si pro vás připravil Vojtěch Poštulka.
Vyzkoušejte meloun netradičně – na grilu! Grilováním získá příjemnou karamelovou chuť, kterou skvěle doplní medovoskořicová marináda. Grilovaným melounem můžete překvapit své blízké během letní grilovačky a zachutná i dětem. Navíc ho připravíte za pár minut.
Když se spojí camembert, voňavé bylinky a barevná zelenina, vznikne jídlo, které chutná i vypadá skvěle – a navíc se připraví v jednom pekáči. Jednoduché, rychlé a bez zbytečných kroků. Recept připravil Vojtěch Poštulka.
Překvapte své blízké skvělou grilovačkou plnou výborného jídla! Vojtěch Poštulka si pro vás připravil recept na spoustu skvělých specialit z grilu včetně výborných salátů, jež opečené maso perfektně doplní.
Oživte si grilovačku nebo zahradní party steaky z hovězího krku s omáčkou chimichurri. Toto skvělé jídlo podle Vojtěcha Poštulky připravíte do půl hodiny a podávat ho můžete např. s grilovanou zeleninou, čerstvým pečivem nebo jinou oblíbenou přílohou. Maso můžete udělat i v celku a servírovat ho jen tak jako chuťovku nakrájenou na tenké plátky a zakápnutou omáčkou.
Kachní prsa glazurovaná v medu s grilovanými broskvemi a jablky jsou skvělým letním jídlem, které se perfektní hodí pro slavnostní tabuli i rodinnou oslavu.