Lehké jídlo, které zasytí? Vyzkoušejte tacos plněné čerstvou salsou fresca, kukuřicí a fazolemi. Připravit si je můžete ve veganské variantě nebo přidat sýr feta pro vegetariánskou verzi.
Spaghetti carbonara s pancettou, vaječným žloutkem a pecorinem jsou jedním z nejznámějších jídel na světě, na které vám postačí jen pár ingrediencí. Navíc jsou hotové do půl hodiny, takže se perfektní hodí jako rychlý oběd či večeře.
Telecí saltimbocca s šalvějí a sušenou šunkou, doplněná míchaným salátem z polníčku a pečených rajčátek, je italská specialita, kterou zvládnete připravit raz dva.
Vyzkoušejte recept Vojty Poštulky na musaku z mletého hovězího masa, rajčat a lilku zapečenou se sýrem feta. Přijde vhod, když máte chuť na vydatný oběd či večeři.
Zbyla vám z předchozího vaření Kari Madras omáčka a kuřecí maso ze stehen? Připravte ze zbytků chutný sendvič podle My Cooking Diary, který se skvěle hodí jako vydatná svačina nebo večeře.
Indie, to je země plná jedinečných chutí a vůní. Totéž platí i pro tradiční indický dezert Gulab Jamun, který si můžete doma sami připravit podle receptu od Josefa Maršálka.
Až tenhle recept na souvlaki s jogurtovou raitou z granátového jablka zkusíte připravit doma na zahradě, jediné, co vám bude k navození dokonalé atmosféry chybět, bude šplouchání moře a žár středomořského zapadajícího slunce…
Vydejte se společně s Josefem Maršálkem na cestu po Jižní Americe a zkuste si připravit tento sladký dezert podle staré mexické receptury. ¡Que aproveche!
Jednoduché, nutričně vyvážené jídlo, které si můžete vzít i na oběd s sebou do práce? Tak právě takový je salát tabouleh, libanonské národní jídlo. V této verzi podle Running2 si ho připravíte ve veganské alternativě s tofu.
Připravte si tento neobvyklý kus masa zdravě a bezlepkově v jednom hrnci pro efektní posezení s přáteli. V tomto receptu se dá použít i jiný druh masa - telecí, vepřové či skopové.