Všechny recepty

18 receptů

Zelné karbanátky

Připravte si zelné karbanátky podle receptu od Evy Bartošové alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Vepřová uzená pečeně s křenovou omáčkou a pečeným žemlovým knedlíkem

Hledáte tip na slavnostní oběd? Co takhle své blízké překvapit lahodnou křenovou omáčkou z uzeného vývaru, kterou můžete podávat po vzoru Vojtěcha Poštulky s vepřovou uzenou pečení, pečeným žemlovým knedlíkem a zastřenými vejci.
Zobrazit článek

Smažený vepřový řízek naplněný goudou a parmskou šunkou

Oživte tradiční smažené vepřové řízky lahodnou náplní. Vyzkoušet můžete například kombinaci goudy s parmskou šunkou podle Vojtěcha Poštulky.
Zobrazit článek

Pomalu pečený vepřový bůček

Vyzkoušejte tento skvělý recept na vepřový bůček podle Vojtěcha Poštulky.
Zobrazit článek

Vinná klobása na černém pivě

Překvapte rodinu nebo hosty pečenou vinnou klobásou na černém pivu, která se hodí pro sváteční oběd i vydatnou večeři.
Zobrazit článek

Zabijačkový guláš

Pořádáte domácí zabijačku nebo si rádi pochutnáte na zabijačkových specialitách? Vojtěch Poštulka si pro vás připravil recept na výborný zabijačkový guláš z vepřové plece, jater a srdcí.
Zobrazit článek

Vepřové žebírko se salátem s pečenými nektarinkami

Vepřové žebírko se salátem s pečenými nektarinkami, lískovými ořechy a gorgonzolou od Vojtěcha Poštulky je částečně inspirované tradičním waldorfským salátem, ve kterém se spojuje sezonní ovoce, ořechy a aromatický sýr tou nejkouzelnější kombinací. Určitě se nebojte nektarinky nahradit i čerstvými fíky, které se hodí k sýrům a pečeným masům.
Zobrazit článek

Bigos se sušenými houbami a švestkami

Bigos je tradiční moravskoslezské, polské a severské hutné jídlo, které se skládá minimálně ze dvou druhů zelí a tří druhů masa a uzenin. Vojtěch Poštulka tento recept doplnil i sušenými švestkami a houbami podle receptu jeho babičky. Různým variantám tohoto bigose se meze nekladou. Pokud máte rádi zvěřinu anebo jiný druh masa, klidně je přidejte k vepřovému.
Zobrazit článek

Vepřové medové koleno s fazolemi a zeleninou

Oslavte Den otců s vašimi tatínky pořádným kusem masa! Vojtěch Poštulka si pro vás připravil recept na vepřové medové koleno s fazolemi a zeleninou: „Mám rád, když se maso připravuje v celku i s kostí, a tento recept ukazuje, že můžete vzít tradiční pokrm, jako je vepřové koleno, a dát mu moderní šmrnc. Určitě tak překvapíte nejen svého otce k jeho svátku, ale třeba celou rodinu na oslavě či zahradní párty."
Zobrazit článek

Plněná vepřová krkovice s opečenými brambory

V tomto receptu od Vojtěcha Poštulky se podíváme, jak připravit kvalitní vepřovou krkovici plněnou špenátem, vejcem a šunkou, kterou budeme podávat s opečenými brambory s jarní cibulkou. Toto jídlo se skvěle hodí na nedělní oběd i sváteční tabuli. Na jaře v něm zužitkujete čerstvou zeleninu, ale připravit si ho díky jeho univerzálnosti můžete po celý rok.
Zobrazit článek

Smažená vinná klobása s čočkou a zeleninou

V některých regionech se vinná klobása podává na Štědrý večer, skvělá bude ale i k novoročnímu obědu společně s tradiční čočkou.
Zobrazit článek

Segedínský guláš s chlebovým knedlíkem

Vychutnejte si vitamíny nabyté kysané zelí v perfektně vyváženém segedínském guláši s domácím chlebovým knedlíkem podle Petra Židka.
Zobrazit článek
1 z 2