Všechny recepty

146 receptů

Melounová granita

Osvěžte se vynikající melounovou granitou, která se perfektně hodí pro teplé letní dny. Chystáte večírek? Vyšperkujte granitu vychlazeným proseccem, vodkou nebo bílým rumem. V nealko verzi bude zase skvělým osvěžením i pro vaše děti např. na narozeninovou oslavu nebo grilovačku. Příprava vám zabere čtvrthodinku a 3–4 hodiny mrazení.
Zobrazit článek

Grilovaný meloun s medem a skořicí

Vyzkoušejte meloun netradičně – na grilu! Grilováním získá příjemnou karamelovou chuť, kterou skvěle doplní medovoskořicová marináda. Grilovaným melounem můžete překvapit své blízké během letní grilovačky a zachutná i dětem. Navíc ho připravíte za pár minut.
Zobrazit článek

Bezlepkový pohankový koláč s meruňkami

Hledáte jednoduchý, lehký a přirozeně bezlepkový dezert? Vyzkoušejte vláčný pohankový koláč s tvarohem, meruňkami a plátky mandlí. Skvěle se hodí ke kávě, na letní piknik nebo jako sladká tečka po obědě. Stačí pár základních surovin a za hodinu máte upečeno. Recept připravila Eva Bartošová alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Jahodové tiramisu s mátovým tvarohem

Italské tiramisu už v našich končinách téměř zlidovělo a v repertoáru českých cukrářů si získalo své pevné místo. O svou odlehčenou jahodovomátovou verzi s tvarohem se s námi podělila Eva Bartošová z Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Scones s jahodami

Voňavé, jemně sladké a plné jahod – takové jsou scones (bochánky) podle receptu, který pro nás připravila Eva z Kitchen Affair. Skvěle se hodí k odpolední kávě nebo čaji, ale potěší i jako sladká snídaně či svačina. Díky jednoduchému postupu je zvládne připravit i ten, kdo s pečením teprve začíná.
Zobrazit článek

Waldorfský salát

Waldorfský salát poprvé připravil šéfkuchař Oscar Tschirky v hotelu Waldorf-Astoria v New Yorku v roce 1896. Původní receptura obsahovala pouze jablka, celer a majonézu. Dnes bývá doplněn o další ingredience jako jsou vlašské ořechy, hlávkový salát nebo hroznové víno a díky své svěží chuti se připravuje v domácnostech i restauracích po celém světě.
Zobrazit článek

Indiánky

Roztomilé velikonoční indiánky podle Kitchen Affair rozzáří váš sváteční stůl! Tyto nadýchané piškotové dobroty se sněhovou náplní a bílou čokoládou v zářivě žlutém odstínu připomínají malá kuřátka – skvěle se hodí k Velikonocům. Pusťte se do pečení a vytvořte si hravý dezert, který potěší děti i dospělé!
Zobrazit článek
1 z 13