Kořeněný vaječný likér (nealkoholický i s alkoholem)
Vychutnejte si během svátků domácí kořeněný vaječný likér. Připravit si ho můžete v klasické variantě s alkoholem nebo ve verzi bez alkoholu, který můžete podávat i dětem.
Vyzkoušejte veganské makové linecké cukroví od Evy z Kitchen Affair. Křehké těsto s mletým mákem se výborně kombinuje s malinovým džemem nebo osvěžujícím vegan lemon curdem a skvěle se hodí na sváteční stůl i ke každodennímu mlsání.
Perníčky krásně provoní váš domov a navodí tu správnou vánoční atmosféru. Připravte si je podle receptu Kitchen Affair, která je ozdobila originální bonbónovou vitráží.
Bu bu bu! Co by to bylo za halloweenskou party bez duchů a dýní? Překvapte své hosty roztomilými strašidelnými pusinkami podle receptu od Evy Bartošové alias Kitchen Affair.
Objevte lahodnou kombinaci křupavé ovesné drobenky, šťavnatých jablek a jemného karamelu. Jablečné ovesné řezy od Evy Bartošové alias Kitchen Affair se dokonale hodí jako zákusek k odpolední kávě, víkendová svačina nebo sladká snídaně.
Připravte si tradiční kulajdu, jak ji vařívaly naše babičky. Tato stálice české kuchyně v sobě spojuje výraznou chuť hub, jemnost smetany a osvěžující kyselost octa. Společně se zastřeným vejcem skvěle zasytí a některé z vás možná na chvíli přenese zpět do dětství a vzpomínek na babiččinu kuchyni.
Houbový guláš s kefírovým knedlíkem z toustového chleba
Objevte kouzlo lesních hub v guláši plném výrazné chuti, doplněném nadýchaným kefírovým knedlíkem z toustového chleba. Jednoduché na přípravu, velké na zážitek – recept připravil Vojta Poštulka.