Všechny recepty

150 receptů
Miska rajčatové polévky ozdobená lístky bazalky, obklopená čerstvou bazalkou a cherry rajčetem na mramorovém povrchu, ve stylu receptů z webu hypermarketu Globus.

Toskánská rajčatová polévka pappa al pomodoro

Toskánská rajčatová polévka pappa al pomodoro vás potěší svou jednoduchostí a bohatou chutí pravé italské kuchyně. Připravila ji pro vás Eva Bartošová alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek
Osvěžující broskvová limonáda ve sklenici s lístky máty, obklopená celými a rozpůlenými broskvemi na sluncem zalité ploše.

Limonáda z domácího broskvového sirupu

Připravte si domácí limonádu z vlastnoručně vyrobeného broskvového sirupu. Sirup můžete využít také na dochucení dezertů, ledového čaje nebo koktejlů.
Zobrazit článek
Kousek švestkového koláče s drobenkou na talíři, obklopený čerstvými švestkami a květinami, s větším koláčem na podstavci v pozadí.

Ricottový koláč se švestkami a makovou drobenkou

Jednoduchý koláč ze švestek? Zkuste tento recept od Kitchen Affair s ricottou a makovou drobenkou.
Zobrazit článek
Dvě skleněné poháry s meruňkovým sorbetem zdobené lístky máty na modrém talíři, s celými meruňkami a lžičkou vedle na dřevěném stole.

Meruňkový sorbet

Osvěžte se nejen během horkých letních dnů lahodným meruňkovým sorbetem s jemným nádechem vanilky.
Zobrazit článek
Zavařovací sklenice s citronádou z čerstvě lisované citronové šťávy Globus s plátky citronu a lístky máty, obklopená celými citrony, na dřevěném prkénku s pruhovaným brčkem.

Domácí citronáda z čerstvě lisované citronové šťávy

Osvěžte se domácí citronádou z čerstvě lisované koncentrované šťávy. Perfektní nápoj nejen pro horké letní dny.
Zobrazit článek
Dva talíře se čtverečkem perníku s bílou polevou, obklopené čerstvými cuketovými listy a cuketovými květy na mramorovém povrchu.

Cuketový perník

Co si z cukety upéct něco dobrého na zub? Vyzkoušejte recept na tenhle nadýchaný cuketový perník s čokoládovou polevou podle receptu Evy Bartošové alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek
Hrnec polévky s nakrájenou cuketou v bujónu na sporáku, doplněný naběračkou a dřevěnou lžící na tmavé pracovní desce.

Cuketová polévka

Nevíte, co připravit z cuket? Zkuste osvěžující cuketovou polévku podle Evy Bartošové z Kitchen Affair. Hodí se jako lehký oběd či večeře na horké letní dny.
Zobrazit článek

Melounová granita

Osvěžte se vynikající melounovou granitou, která se perfektně hodí pro teplé letní dny. Chystáte večírek? Vyšperkujte granitu vychlazeným proseccem, vodkou nebo bílým rumem. V nealko verzi bude zase skvělým osvěžením i pro vaše děti např. na narozeninovou oslavu nebo grilovačku. Příprava vám zabere čtvrthodinku a 3–4 hodiny mrazení.
Zobrazit článek

Květákové placičky

Milujete bramboráky? Co takhle brambory vyměnit za květák a vyzkoušet tyhle lahodné květákové placičky!
Zobrazit článek

Meruňkový džem s kardamomem a kapkou rumu

Připravte si doma z čerstvým meruněk svěží letní džem s kardamomem a kapkou rumu podle Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Grilovaný meloun s medem a skořicí

Vyzkoušejte meloun netradičně – na grilu! Grilováním získá příjemnou karamelovou chuť, kterou skvěle doplní medovoskořicová marináda. Grilovaným melounem můžete překvapit své blízké během letní grilovačky a zachutná i dětem. Navíc ho připravíte za pár minut.
Zobrazit článek

Rychlá šlehačková bublanina

Čekáte odpoledne návštěvu nebo chcete dětem upéct něco dobrého, co nezabere moc času? Vyzkoušejte tuto jednoduchou a hlavně rychlou šlehačkovou bublaninu.
Zobrazit článek
1 z 13